fbpx
Foto: Overfinch

Overfinch x Prudley: nenavadno sodelovanje, za vrhunec britanskega šarma in reinkarnacijo odličnosti

Land Rover - reinkarnacija klasike

Overfinch že skoraj 50 let predeluje Land Roverje v svoji delavnici v Leedsu v Angliji. Tokrat pa se je odločil za prav posebno sodelovanje.

Overfinch v svojo ponudbo dodaja predelavo legende terencev in v sodelovanju z James Purdey & Sons Ltd. predstavlja svojo linijo Heritage za vrhunski britanski terenski luksuz s pridihom klasike. Medtem, ko se je zunanjost malo spremenila od osnovnega Range Roverja iz leta 1993, notranjost vzbuja luksuz in prestiž – vonj po cigarah in žganju. Sedlasto usnje Overfinch tan prekriva ogrevane sedeže Recaro s preprogami iz jagnječje volne, oblogami iz oreha in poliranimi oblogami po celotni kabini.

Na slikah je prikazan model Range Rover Classic, ki združuje razkošje z legendarnimi terenskimi zmogljivostmi. Seveda ima posdobljen motor, ki je popolnoma nov 6.2 literski V8. Prav tako pa je močno izboljšana notranjost in določeni elementi. Ne gre torej za restavracijo starega, temveč nadgranjo v vseh pogledih.

Odprite prtljažna vrata in razkrije se srce strukture: hramba iz angleškega oreha s predali za cigare, šampanjec in par ročno izdelanih pušk Sidelock Ejector 12 James Purdey & Sons. Vsak Range Rover je izdelan po naročilu in ponuja skoraj vse, kar si kupec lahko zamisli.

Da bi podprl linijo Heritage, je Overfinch z veseljem sodeloval z Jamesom Purdey & Sons Ltd, britanskim izdelovalcem orožja Royal Warranted.

Foto: Overfinch

Obe znamki si delita strast do izdelave po meri, luksuznih detajlov in značilnega britanskega dizajna. Purdey, je specializiran za športne puške in puške od svojega začetka leta 1814. Zelo cenjena strelska in lovska znamka v svojo paleto izdelkov vključuje tudi vrhunsko terensko opremo in dodatke.

Dodatne Informacije

overfinchheritage.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!