fbpx

Pajdaš: novo lager pivo iz Prekmurja

Albin Hozjan, predsednik združenja pivovarjev Slovenije in pivovarski mojster, je svoje dolgoletno znanje združil v nov izdelek - prekmurski svetli lager in temni porter Pajdaš.

Pajdaša varijo v družinski pivovarni iz Lendave, po originalni recepturi najboljšega slovenskega mojstra za pivo in izključno s slovenskimi sestavinami.

Pajdaš Premium Lager je pivo, narejeno po klasični lastni recepturi iz kvalitetnih naravnih sestavin, je zlato rumene barve, bogate in goste pene ter prijetne hmeljne arome. Nagradi in osveži vse majhne in velike mojstre za dober in uspešen dan. Pajdaš Premium Porter pa je pivo, ki vsakemu pajdašu ponudi nepozaben zaključek dneva. Črni in čokoladni slad dajeta pivu stila porter njegovo temno rjavo barvo. Pivo je polno hmeljeno in močno slajeno. To pivo, narejeno po lastni recepturi, se umešča med tradicionalne porterje.

Pod sloganom Sküper sva najboukševa! vas vabijo, da popoln okus izbranega hmelja naročite v spletni trgovini overmura.com.

Pajdaš Premium Lager
Pajdaš Premium Lager
Pajdaš Premium Porter
Pajdaš Premium Porter

Dodatne Informacije

Več informacij:
overmura.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!