Parrot Anafi Thermal: dron s termalno kamero za profesionalce

Parrot Anafi Thermal

Anafi, ki ga je izdelalo podjetje Parrot, se je na trgu že uveljavil kot eden najbolj priljubljenih dronov. Francoski proizvajalec se je kljub temu odločil, da ga še dodatno izpopolni in vanj vgradi termalno kamero. Tukaj je Parrot Anafi Thermal.

Dron Parrot Anafi Thermal, ki ga je mogoče upravljati preko krmilnika in aplikacije, uporabniku po polnjenju baterije zagotavlja 26 minut letenja. Naprava s kompaktnim ohišjem tehta le 315 gramov, za uporabo pa bo pripravljena po vsega 10 sekundah.

Kamera s Sonyjevim senzorjem z ločljivostjo 21 MP in 3-kratno povečavo je sposobna ustvarjati posnetke 4K HDR. Kljub temu, da je zelo kakovostna, pa bo več pozornosti gotovo požela nova termalna kamera, ki jo lahko aktivirate s pritiskom gumba v pripadajoči aplikaciji. Ta zazna temperature med -10 in 400 stopinjami Celzija ter razlikuje med telesnimi temperaturami ljudi in živali, hkrati pa jo je mogoče uporabiti še za številna druga opravila.

Parrot Anafi Thermal, ki je namenjen zlasti profesionalcem, bo na voljo od konca maja naprej. Zanj bo potrebno odšteti 1900 €.

Galerija: Parrot ANAFI Thermal

Dodatne Informacije

Več informacij:
parrot.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!