Pestra ponudba izolske Manjade

Zadnjič posodobljeno: :

V Izoli nas razvajajo z odlično hrano in prijetnim ambientom tudi v Manjadi. Čaka nas pester izbor slastnih pic vseh okusov in velikosti.

Osnovne Informacije
Naslov

Gostilna in pizzeria Manjada
Morova 25d
Izola

Urnik

pon. zaprto, tor.–čet. od 10. do 22. ure, pet. in sob. od 10. do 23. ure, ned. od 10. do 22. ure

Kontakt

05/64 16 321

Po italijanskih receptih in z odličnimi sestavinami nam picopeki ustvarijo pravo gurmansko doživetje. Za tiste, ki prisegamo na nekaj bolj konkretnega, bodo poskrbeli z raznolikimi mesnimi jedmi, ki jih pripravijo na žaru z ogljem. Tako si lahko privoščimo različne vrste mesa na žaru ali pa slastno fiorentino. Pripravljajo tudi ribje specialitete, kot se za gostilno na Primorskem spodobi. Tako nam bodo postregli s svežo jadransko ribo, ki jo pripravljajo po receptih njihovih non. Za tiste, ki ne jemo mesa, se bo našla kakšna slastna solata, testenine in še kaj. Pogovorimo se lahko s prijaznim osebjem, ki nam bo z veseljem pomagalo pri izbiri. Tudi za sladkosnede se bo nekaj našlo, saj dnevno pripravljajo sveže domače sladice. Poleg pestre a la carte ponudbe so nam vsak dan na voljo tudi malice in kosila. Za vsakogar se bo nekaj našlo. Manjada … pu naše!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Skriti kotički v Ljubljani za umetniške duše