fbpx

Pet romantičnih idej za popoln jesenski zmenek

Čeprav so dnevi krajši, temperature nekoliko nižje in dež pogostejši, to še ne pomeni, da moramo romantične zmenke črtati s seznama! S temi petimi idejami se lahko (ponovno) zaljubimo tudi jeseni!

Čeprav je prav poletje tisto, ki ponuja nešteto možnosti za zmenke, ima tudi jesen svoje prednosti in pluse! Preverite nekaj idej za izjemno romantičen jesenski zmenek, ki bo v vaju zanetil strast!

Izrezovanje buč

Jesen je čas buč. Čeprav ne gre za romantično zelenjavo (za noč čarovnic celo strašljivo), pa je skupno izrezovanje buč lahko odličen zmenek. Tako ste lahko sami ustvarjalni, odkrivate lahko ustvarjalnost partnerja, nato pa uživate ob osvetljenih bučah in kozarcu dobrega vina.

Kuhanje v dvoje

Zmenek v kuhinji je pogosto podcenjen! Pri skupnem kuhanju lahko namreč odkrijemo mariskaj o okusih in željah svojega partnerja, pa tudi veliko drug o drugem nasploh. Poleg tega je skupno okušanje pripravljenih dobrot zelo romantično in je dober uvod v vroče poljube.

Jesenski sprehod z domačim toplim ginom

Je kaj bolj romantičnega kot pa jesenski sprehod med zlatorumenimi listi, medtem ko se držimo za roke? Da nas v prste ne bi zeblo, se lahko ogrejemo tudi s skodelico domačega toplega gina, ki smo ga naredili pred odhodom na zmenek. Recept za popoln topli gin najdete tukaj.

Pikink v zaprtem prostoru

Če je že prehladno, da bi sedeli zunaj, na svežem zraku, to še ne pomeni, da se moramo odreči romantičnemu pikniku. Zabavo na odeji prenesite v zaprt prostor. Preprosto jo razgrnite pod/pred konom in uživajte v razgledu iz toplega stanovanja. Velik plus: pijača bo vedno primerne temperature, hladilnik je na dosegu roke, hrane pa nam ni treba nositi s seboj – vse je v bližini!

Balvansko plezanje

Ko se zunaj ohladi, je idelane čas, da preizkusite kakšen nov šport v zaprtih prostorih. Kaj pravite na blavansko plezanje, pri katerem plezamo po umetnih stenah? Res je lahko zelo zabaven zmenek!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.