fbpx

Philips Lumea Prestige: adijo, dlačice, živijo, svoboda!

Si predstavljate, da se vam nikoli več ni treba dotakniti britvice ali pa depilatorja, hkrati pa je vaša koža gladka kot svila? No, to vam lahko uspe z uporabo IPL-naprave Philips Lumea Prestige, ki je prva tovrstna naprava z nastavki, posebej prilagojenimi različnim delom telesa. Adijo, dlačice, živijo, svilnata koža in brezskrben vsakdan!

Zakaj je IPL-naprava Philips Lumea Prestige tako posebna?

Doslej naučinkovitejšo in najhitejšo napravo IPL Philips Lumeo Prestige lahko uporabljamo žično ali brezžično, senzor SmartSkin pa s preprostim pritiskom na gumb vsakokrat izmeri najboljšo nastavitev za naš tip in ten kože. IPL-naprava ima 4 nastavke ustrezno ukrivljenih oblik (na primer izbočen nastavek za bikini, da dobro dosežemo in osvetlimo izbrani predel), ki se prilegajo posameznim delom telesa, s filtri in različnimi velikostmi okenca, kar omogoča preprost, hiter, varen in učinkovit tretma celotnega telesa.

Želiš svilnato gladko kožo brez dlačič? Uporabi Philips Lumeo Prestige.
Želiš svilnato gladko kožo brez dlačič? Uporabi Philips Lumeo Prestige.

Kako izvajamo tretmaje?

Tehnologija IPL z nežnimi in nebolečimi impulzi svetlobe zmanjša ponovno rast dlak, tako da koren dlake spravi v stanje počivanja. Za svilnato gladko kožo je na začetku tretmaje treba izvajati na 14 dni (približno 3 tretmaji), poraščenost pa se v tem času zmanjša kar do 92 odstotkov. Za ohranjanje svilnato gladke kože, ne da bi dlačice spet zrasle, je nego treba ponavljati vsakih 4 do 8 tednov tudi v prihodnje. To pomeni, da nato depilacijo izvajamo samo še 6-krat letno po 15 minut, kolikor znaša tretma za celo telo.

PREBERITE ŠE: Začutite razliko s Philips Sonicare

Mobilna aplikacija za popolno podporo Lumee Prestige

Brezplačna aplikacija Philips Lumea IPL je oblikovana za pomoč pri uporabi in za kar najboljši izkoristek aparata. Aplikacija nas vodi skozi sam postopek korak za korakom, obenem pa zagotavlja popolnoma prilagojen, personaliziran načrt in urnik tretmajev z opomniki za vsak predel telesa. Pomaga nam dosegati in ohranjati najboljše možne rezultate. Brezplačno je na voljo v trgovini Google Play in iTunes.

Galerija – Philips Lumea Prestige: adijo, dlačice, živijo, svoboda!

Dodatne Informacije

INFOMAT //
Novo Philips Lumea Prestige, z življenjsko dobo sijalke 20 let, uporablja že več kot milijon žensk po vsem svetu in je plod slovenske izdelave.
philips.si/lumea in fb.com/philips.slovenia

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!