Stari Kaštel – kjer se čar preteklosti prepleta z očarljivostjo sodobne Istre

Restavracija Stari Kaštel
Zadnjič posodobljeno: :

Tik za slovensko-hrvaško mejo je sredi aprila Kaval Group odprl novi Stari Kaštel, restavracijo, v kateri se preletata čar preteklosti in sodobnosti Istre.

Osnovne Informacije
Naslov

Stari Kaštel
Buje 85
Kaštel, Hrvaška

Povezava

Stari Kaštel

Urnik

Ponedelje, torek: zaprto
Sreda, četrtek: od 17.00 do 22.00
Petek, sobota: od 12.00 do 22.00
Nedelja: od 12.00 do 20.00

Kontakt

00 385 993 459 570

Restavracija Stari Kaštel slovi po visoki kakovosti hrane in vina. Locirana je na trgu Starega Kaštela, v neposredni bližini morja, letališča Portorož in igrišča za golf. Arhitekturno se po njenih žilah pretakata preteklost in sedanjost.

PREBERITE ŠE: Restavracija Taman – košček narave sredi urbane džungle

V restavraciji Stari Kaštel bodo poskrbeli, da se boste tja vedno radi vračali.
V restavraciji Stari Kaštel bodo poskrbeli, da se boste tja vedno radi vračali.

V gastronomski ponudbi ne manjka kulinaričnih inovacij in sodobnosti, njena podlaga pa ostaja tradicija. Predlogi kaštelske restavracije namreč združujejo strast do istrske tradicije in željo po inovativnosti v kulinariki. Za jedi skrbi velemojster kuhinje, chef Nikola Tadijanović, ki goste razvaja s prefinjenimi gurmanskimi umetninami v edinstveni kombinaciji izbranih okusov. Kulinarično ponudbo dopolnjuje čudovit ambient in dihjemajoč pogled s terase na dolino reke Dragonje in Sečoveljske soline. Nad restavracijo po prenovi bdi Kaval Group, ki ima v svoji ponudbi že številne priljubljene gostinske lokale kot so Lolila, Strelec, Špica, Grajska kavarna, Element, Evergreen, Mačja kavarnica, Favola, Caffe Bienale, Biljardnica Kaval, Goodlife itd.

Galerija – restavracija Stari Kaštel:

Dodatne Informacije

Več informacij:
starikastel.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vrt Lili Novy: nova kavarna v Ljubljani, kjer zaživita literatura in glasba