fbpx

Pintofeed – APP hranilnik vašega ljubljenčka

Pintofeed

Ni daleč dan, ko boste lahko prav vsako stvar storili s svojim pametnimtelefonom. Že danes namreč lahko z njim naredite praktično vse. Plačujete račune, video telefonirate, surfate po internetu in nakupujete, sodelujete v okviru družabnih omrežji - in od sedaj hranite svojega domačega ljubljenčka.

Osnovne Informacije
Znamka
Pintofeed
Model
Pintofeed
Cena
133€
Trgovina

Pintofeed za 133 eur vam ponudi možnost, da z vašim pametnim telefonom preko aplikacije nahranite vašega ljubljenčka in tako poskrbite, da nikoli ne spusti svojega obroka. Zadeva je vsekakor izjemno uporabna, če se večkrat zadržite v službi oziroma ste tako ali drugače zadržani in ne zmorete biti vedno prisotni. Rešitev pa je uporabna tudi v kolikor vaš ljubljenček potrebuje posebno dieto ali shujševalno, saj sama aplikacija vodi vse podrobnosti prehranjevanja in količin. Tako lahko zares “pametno” nadzorujete koliko vaš ljubljenček poje. Super rešitev!

Dodatne Informacije

Več informacij:
http://www.pintofeed.com/

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.