fbpx

Poceni letalske karte: to je trik s katerim boste prihranili ogromno

Poceni letalske karte

Poceni letalske karte
Foto: envato elements

Kako do poceni letalske karte? Namreč cene letalskih vozovnic se spreminjajo glede na različne dejavnike, kot so lokacija, datum potovanja in povpraševanje. Vendar pa obstaja trik, ki vam lahko prihrani ogromno denarja pri nakupu letalskih vozovnic - uporaba storitev VPN.

Iščeš poceni letalske karte?! Z uporabo storitve VPN lahko spremenite svojo virtualno lokacijo in prikrijete svoj naslov IP, kar vam lahko omogoči dostop do nižjih cen letalskih vozovnic. To lahko storite v nekaj preprostih korakih:

Iščete poceni lete?

V uredništvu priporočamo cheaptickets.com! Z obsežno mrežo letalskih prevoznikov in potovalnih partnerjev boste našli neprekosljive cene za lete za vse destinacije. In ne pozabite uporabiti VPN pri rezervaciji za še več prihrankov in optimizirane cene. (več si preberite tu) Načrtujte svojo naslednjo avanturo danes s cheaptickets.com.

Izberite ugledno storitev VPN

Prvi korak je izbira ugledne storitve VPN, ki ima strežnike na več lokacijah. Poiščite storitev VPN, ki ponuja visoke hitrosti, močno šifriranje in široko paleto strežniških lokacij.

Povežite se s strežnikom v drugi državi z uporabo VPN

Ko se prijavite za storitev VPN, se povežite s strežnikom v drugi državi. Če ste na primer v ZDA, se lahko povežete s strežnikom v Evropi ali Aziji. Tako boste videti, kot da brskate po internetu s te lokacije. Izberite lokacije, ki so tradicionalno povezane z vašo želeno destinacijo. Testirajte različne lokacije in primerjajte cene.

Počistite piškotke in predpomnilnik

Preden začnete iskati letalske vozovnice, je dobro, da počistite piškotke in predpomnilnik. To preprečuje spletnim stranem letalskih družb, da bi prepoznale vašo zgodovino brskanja in vam posledično ponudile višje cene. Uporabite lahko brezplačno razširitev brskalnika Chrome na tej povezavi – Cookie Autodelete.

Poiščite letalske vozovnice

Z uporabo storitve VPN lahko poiščete letalske vozovnice kot običajno. Prepričajte se, da preverite cene za različne datume in ure, saj se cene lahko zelo razlikujejo glede na povpraševanje in razpoložljivost. Med različnimi iskanji na isti spletni strani vselej počistite piškotke.

Rezervirajte letalske vozovnice

Ko najdete letalske vozovnice, ki ustrezajo vašim potrebam, jih lahko rezervirate kot običajno. Prepričajte se, da dokončate postopek rezervacije, ko ste še vedno povezani s strežnikom VPN, da zagotovite nižjo ceno.

Prekinite povezavo s storitvijo VPN

Ko ste uspešno rezervirali letalske vozovnice, lahko prekinete povezavo s storitvijo VPN. Vendar je pomembno omeniti, da imajo nekatere letalske družbe in potovalna spletna mesta pravilnike, ki uporabnikom prepovedujejo uporabo storitve VPN za nakup letalskih vozovnic po nižjih cenah, zato pred rezervacijo preverite njihove pogoje storitve.

Namig: Rezervirajte letalske vozovnice na ciljni lokaciji

Včasih lahko rezervacija letalskih vozovnic na ciljni lokaciji povzroči nižje letalskih vozovniccene. Letalske družbe namreč ponujajo nižje cene, da bi pritegnile lokalne stranke. In ker je na destinacijo v kolikor je turistična veliko letov so leti iz te lokacije s kombinacijo lahko zanimivo nizkih cen. Seveda ne gre za pravilo, ki deluje vedno. A je zanimivo možnost preizkusiti.

Izvajajte teste

Preverite cene v več državah in preverite kulturološke vezi med destinacijami. Na ta način lahko hitro najdete izjemno poceni vozovnice. Med iskanjem pa ne pozabite brisati svojih piškotkov.

Uporaba storitve VPN za nakup letalskih vozovnic vam lahko potencialno prihrani veliko denarja. Če prikrijete svoj naslov IP in spremenite svojo virtualno lokacijo, lahko dostopate do nižjih cen in povečate svoje prihranke. Pazite le, da izberete ugledno storitev VPN in jo uporabljate etično in zakonito. S tem trikom lahko uživate v svojih potovalnih načrtih in prihranite veliko denarja.

Izbor priljubljenih storitev VPN, ki smo jih preizkusili:

V uredništvu City Magazine smo s sodelavci preizkusili preko 10 različnih VPN storitev in izločili tiste s katerimi smo imeli pomisleke in težave. Spodnji seznam je torej prečiščeni in vodilni servisi, kjer ni pomislekov o varnosti.

NordVPN – vodilini servis z največ uporabniki


NordVPN – NordVPN je ena najbolj priljubljenih storitev VPN, znana po močnem šifriranju, visokih hitrostih in obsežnem strežniškem omrežju. Ima več kot 5000 strežnikov v več kot 60 državah, kar zagotavlja odlično pokritost po vsem svetu. NordVPN ponuja funkcije, kot so dvojno šifriranje, CyberSec in stroga politika brez zapisov.

Surfshark – brez skritih stroškov


Surfshark – Surfshark je novejša storitev VPN, ki je hitro pridobila na priljubljenosti zaradi visokih hitrosti, dostopnih cen in močnih varnostnih funkcij. Ima več kot 3200 strežnikov v več kot 65 državah, kar zagotavlja odlično globalno pokritost. Surfshark ponuja funkcije, kot je CleanWeb, ki blokira oglase in sledilnike, ter strogo politiko brez zapisovanja.

CyberGhost – največja mreža – zasebnost narejena v EU


CyberGhost – CyberGhost je uporabniku prijazna storitev VPN, ki ponuja močno šifriranje, visoke hitrosti in veliko strežniško omrežje. Ima več kot 6500 strežnikov v več kot 90 državah, kar zagotavlja odlično globalno pokritost. CyberGhost ponuja funkcije, kot so samodejno prekinilo stikalo, zaščita pred uhajanjem DNS in IP ter stroga politika brez zapisovanja.

Pri izbiri storitve VPN je pomembno upoštevati dejavnike, kot so hitrost, varnost, lokacije strežnika in cene. Vsaka od zgornjih storitev VPN ima svoje edinstvene funkcije in prednosti, zato je pomembno, da raziščete in izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam. V uredništvu pa smo izbrali tiste tri, ki jih vsem toplo priporočamo!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.