fbpx

Poglej me modro

SP v nogometu je za nami, začela so se redna ligaška prvenstva. Juhu! A ko bodo oči potrebovale oddih od zelenic in se jim bo zahotelo kakovostnega filma, nam lahko priskoči na pomoč Sonyjev Blu-ray predvajalnik BDP-S360. Poleg pričakovane podpore za HD 1080p nas razveseli neposredna povezljivost z ...

SP v nogometu je za nami, začela so se redna ligaška prvenstva. Juhu! A ko bodo oči potrebovale oddih od zelenic in se jim bo zahotelo kakovostnega filma, nam lahko priskoči na pomoč Sonyjev Blu-ray predvajalnik BDP-S360. Poleg pričakovane podpore za HD 1080p nas razveseli neposredna povezljivost z internetom za uporabo funkcije BD-Live. Predvajalnik podpira tudi način 24p True Cinema, kar pomeni, da bomo ob gledanju filma lahko uživali v popolnem kinematografskem formatu.

 Cena: 190,90 evra, na voljo na www.rolan.si, ali Rolan, d. o. o., Jadranska cesta 27, Maribor

Poglej me modro

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.