Tatuji Pokemonov – obljubite Pokemonom večno zvestobo s tatujem

Pokemon tatuji

Pokemoni in Pokemon GO še naprej rušijo rekorde. Od 5. julija pa do danes so si to mobilno igro na svojo napravo iOS ali Android uporabniki prenesli že več kot 75-milijonkrat! Čeprav se že kažejo znaki, da ljudje zanjo izgubljajo interes in so se je po manj kot mesecu naveličali, pa verjamemo, da tisti zvesti oboževalci ne bodo kar tako hitro nehali loviti in trenirati Pokemonov in da njihova ljubezen do teh žepnih pošasti presega meje trenutne evforije. So Pokemoni vaše življenje? Potem je skrajni čas, da si omislite tatu Pokemona!

Je Pokemon GO le muha enodnevnica? Bo mobilna igra, ki je čez noč postala najpomembnejša stvar na svetu, tudi čez pol leta tako zelo okupirala naša življenja? Eno drži, Pokemoni bodo v takšni ali drugačni obliki ostajali z nami še naprej, kot so zadnjih 20 let.

PREBERITE ŠE: Iskreni napovednik za Pokemon GO

Kako velik oboževalec Pokemonov ste?
Kako velik oboževalec Pokemonov ste?

Ljubezen do Pokemonov bo marsikoga hitro minila, če pa ste pravi oboževalec Pokemonov, najsi bo mobilne igre ali nasploh teh domišljijskih živalic in pošasti, pa lahko to potrdite s tatujem Pokemona in pokažete svetu, da ste resnični oboževalec te zdaj že kar brezčasne franšize.

Tatuji Pokemonov:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!