fbpx

Poletni ljubezenski horoskop 2022: poglejte, kaj so vam pripravile zvezde za to poletje

Foto: Katie Wallace / Unsplah

Se boste zaljubili? Doživeli nepozabno romanco? Poletje je čas za uživanje, a tudi za nove ljubezni, zato poglejte, kaj vas čaka v vročih poletnih mesecih.

Pred vami je najbolj natančen ljubezenski horoskop za prihajajoče poletje, poglejte, kaj so vam pripravile zvezde.

Oven – poletni ljubezenski horoskop 2022

Venera vstopi v vašo hišo ljubezni od 5. junija do 8. novembra, kar pomeni, da vas čaka zelo razburljivo poletje. Pripravite se na igriva, strastna in romantična srečanja, vendar ne zaupajte vsem. V začetku avgusta so možne drame v vaših ljubezenskih odnosih, zato pazite, kako boste reagirali.

via GIPHY

To poletje se boste počutili odlično, zato ne bodite presenečeni, če se boste zaljubili v osebe, ki so večinoma v nasprotju s tem, kar običajno izbirate. Sprostite se in se prepustite. Sredi avgusta boste izvedeli pomembne novice.

Izogibajte se: raku, kozorogu in ribi.

Bik – poletni ljubezenski horoskop 2022

To poletje vas čaka vse, v čemer najbolj uživate – sproščujoče počitnice. Če ste v razmerju, bo poletje odličen čas za razvoj vajine zveze. Prav tako je odličen čas, če želite svojo boljšo polovico predstaviti staršem. Če niste v zvezi, bo vašo pozornost pritegnil fant ali punca iz vašega okolja. Julija se lahko zaljubite v nekoga, s katerim ste prijatelji že nekaj časa. Bodite odprti za možnosti.

Izogibajte se: levu, vodnarju in ovnu.

Dvojčka – poletni ljubezenski horoskop 2022

Poleti ne boste prenašali neumnosti. Osvobodil vas bo vseh dram v ljubezenskih odnosih. Zapeljivo boste razpoloženi, avgusta pa so možni nesporazumi v odnosih.

via GIPHY

Izogibajte se: devica, ribi in bik.

Rak – poletni ljubezenski horoskop 2022

To poletje je idealno, če morate preboleti svojo nekdanjo ljubezen. Zvezde so vam naklonjene, Mars je v vaši hiši od 24. julija do 8. avgusta, kar pomeni, da boste privlačni nasprotnemu spolu. Zato ne izgubljajte časa in energije za pretekel odnos, ampak se osredotočite na novo srečo v svojem življenju.

Pazite, da se ne premočno zaljubite. Možne so tudi romance v službi.

Izogibajte se: tehtnici, ovnu in dvojčku.

Lev – poletni ljubezenski horoskop 2022

Venera je v Levu vse poletje, zato bodite pripravljeni na vroče klice z vseh strani. Če še niste v razmerju, se v tem obdobju raje ne navezujte na nekoga. Konec avgusta je možna nenadna vrnitev pogrešane osebe.

via GIPHY

Izogibajte se: škorpijonu, biku in raku.

Devica – poletni ljubezenski horoskop 2022

Vaše finančno stanje se bo bistveno izboljšalo. Poletno spogledovanje bi lahko oktobra preraslo v nekaj več, če boste ostali mirni in ne boste preveč živčni. Konec julija in v začetku avgusta imate več možnosti, da spoznate nove ljudi.

Izogibajte se: strelcu, dvojčku, levu.

Tehtnica – poletni ljubezenski horoskop 2022

Romance so možne to poletje, vendar dvignite standarde. Če je star več kot 30 let in nima svojega stanovanja (kupljenega ali najetega), to ni za vas.

Tehtnice v zvezi bi se lahko pogosto skregale, zaradi položaja zvezd, ki vas bo spravljal ob živce. Potrebujete čas, da se posvetite sebi. Konec avgusta bo odnos prešel v novo, stabilno fazo, h kateri stremite.

Izogibajte se: kozorogu, raku, tehtnici

Škorpijon – poletni ljubezenski horoskop 2022

To poletje se boste bolj posvetili karieri kot ljubezni. Prav tako boste bolj nagnjeni k romantiki z nekom, ki ga že poznate, kot pa spoznavanju novih ljudi. Potrebujete nekoga, ki vam bo v dobro oporo glede na vse, kar trenutno preživljate v življenju.

Če ste v razmerju, boste imeli velike načrte. Naredite, kar čutite, in konec avgusta boste imeli možnosti za morebitno poroko ali načrtovanje otroka.

via GIPHY

Izogibajte se: vodnarju, levu, tehtnici.

Strelec – poletni ljubezenski horoskop 2022

Trenutno ste bolj osredotočeni na druženje s prijatelji kot na romantično življenje. Če ste sami, je bolje, da tako ostane. Ljubezen je možna tudi na dopustu. To bi lahko bilo idealno za vas, saj veste, da se bo kmalu končalo, zato si boste lahko privoščili brez obveznosti.

Če ostanete v razmerju, ki traja do avgusta, pozor. Konec avgusta Venera vstopi v retrogradno stanje, kar bi lahko povzročilo vaš izbruh ljubosumja brez posebnega razloga.

Izogibajte se: ribi, devici, škorpijonu.

Kozorog – poletni ljubezenski horoskop 2022

To bo za vas zelo vroče poletje. Priskrbite si dovolj zalog kondomov. Konec julija in v začetku avgusta bi lahko preživeli nenavadno obdobje, ko se boste počutili tako privlačni kot osamljeni, kar ne bo dobra kombinacija.

via GIPHY

Okrog 10. avgusta se boste umirili. Še enkrat – zaščitite se. Priskrbite si dovolj kondomov, ker obstaja nevarnost spolno prenosljivih bolezni.

Izogibajte se: ovnu, tehtnici, strelcu.

Vodnar – poletni ljubezenski horoskop 2022

To poletje se boste naveličali stare ljubezni in želeli si boste spremembo. Novi izzivi vas lahko v teh mesecih res pritegnejo. Pojdite na zmenek in boste videli, kaj bo. Eksperimentirajte. Polna luna konec julija vam bo dala pogum za nenadno potovanje.

Izogibajte se: biku, škorpijonu, raku.

Ribi – poletni ljubezenski horoskop 2022

To poletje boste odlično razpoloženi, romantični in zapeljivi. Nekoga boste spoznali konec julija. Za nasprotni spol boste privlačni kot magnet, vendar boste igrivi in ​​jih z lahkoto zavračali, ker ste vaše srce je že rezervirano za nekoga drugega.

via GIPHY

Izogibajte se: dvojčku, strelcu, vodnarju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!