fbpx

Polna hiša: prvi utrinki s snemanja serije Fuller House

Humoristična serija Fuller House

Kdo se ne spomni priljubljene TV-serije Polna hiša (Full House), ki smo jo lahko na televizijskih sprejemnikih spremljali med leti 1987 in 1995. Pod dveh desetletjih se serija, ki se je zapisala v spomin tudi mnogim generacijam Slovencev, vrača na male zaslone in bo tokrat še bolj polna (Fuller House), čeravno brez dvojčic Olsen.

Humoristična serija Polna hiša (Full House) je bila sila priljubljena tudi med slovenskimi gledalci in zdaj, ko smo tudi v Sloveniji dobili dostop do storitve Netflix, bomo lahko že od 26. februarja 2016 (premiera) dalje spremljali nove dogodivščine originalne zasedbe, ki jo je obudil prav omenjeni ponudnik videovsebin na zahtevo.

PREBERITE ŠE: Netflix zdaj tudi v Sloveniji! Zbogom, spletno piratstvo!

Humoristična serija Full House se po 21 letih vrača na male zaslone.
Humoristična serija Full House se po 21 letih vrača na male zaslone.

Serije se bo po novem imenovala Fuller House (Še bolj polna hiša) v kateri se na male zaslone vračajo vsi liki, ki so nam ukradli srce, od vdovca Dannyja, njegovega svaka Jesseja, rokerskega prijatelja Joeyja, do D.J., Stephanie, Rebecce in Kimmi. Od stare zasedbe bosta manjkali zgolj dvojčici Olsen, ki sta izmenično igrali Michelle. Se že kaj veselite?

Prvi utrinki s snemanje serije Fuller House:

Napovednik za serijo Fuller House:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.