Ponovno zanetita iskrico: 5 nasvetov za top poletno romanco s partnerjem

To poletje je priložnosti, da začneš znova - v vajinem razmerju!

Se še spominjaš vročih poletnih noči, potnih teles, glasne glasbe in veliko, veliko zabave? Si želiš, da bi lahko to ponovno doživela? Ne skrbi, poletna romanca ni samo za samske, ki slalomirajo med zmenki in se dobijo z nekom novim vsak vikend. Poletje je namreč tudi čudovit čas, ko lahko zanetita iskrico v vajinem razmerju, ne glede na to, kako dolgo že traja.

Zanetita iskrico v razmerju in podoživita poletno romanco.
Zanetita iskrico v razmerju in podoživita poletno romanco.

Morda sta res poročena, a to še ne pomeni, da vama mora biti dolgčas! Tista vročica je še vedno med vama, samo pozabila sta nanjo. In tukaj je nekaj nasvetov, ki bodo med vama to poletje prebudili nebrzdano strast.

1. “Nadgradi” svoj videz.

Kupi si krajšo, spogledljivo obleko, spremeni pričesko, pomisli na par seksi sandalov, ki bodo pokazali tvojo svežo pedikuro … Ali pa preprosto samo razpusti lase, poravnaj svoja oblačila in ustnice zapeljivo namaži s šminko. Čudovita si in zdaj je čas, da to izkoristiš!

2. Bodita spontana.

Za kak dan pozabi na vse “to-do” sezname, ugasni telefon in odstrani urnike. Podjata se na romantični pobeg. Morda se bosta znašla v kotičku mesta, ki ga še nista raziskala, v kavarni bosta prisluhnila lokalni glasbi, v parku si bosta razdelila banana split. Priznaj si, veliko več zabave doživiš, če je ne načrtuješ!

Bodita spontana!
Bodita spontana!

3. Poskusita nekaj novega.

Naj na dan pokuka tvoja avanturistična plat, ki si jo do zdaj skrivala. Obriši prah s pohodniških čevljev in pojdita na celodnevni izlet. Ne pozabita na spalne vreče, ker kdo ve, kje bosta spala to noč.

4. Bodita lena.

Deževni dnevi so najboljši izgovor za lenobo, zato jih izkoristita in preživita dan v postelji. Vsake toliko se vstanita, da raztegneta, sicer pa uživajta v tišini, branju, poslušanju glasbe in ckrljanju.

5. Zabavajta se!

Se spomniš, kaj sta počela na začetku razmerja? Kam te je peljal? Kje sta se najbolj zabavala? Ponovno obiščita te kraje in obudita iskrico, ki sta jo imela.

Pojdita tja, kjer sta se na začetku razmerja najbolj zabavala.
Pojdita tja, kjer sta se na začetku razmerja najbolj zabavala.

Ti nasveti, ki, kot si opazila, ne zahtevajo debele denarnice, bodo vajini ljubezni dodali nekaj začimb. A najprej se osredotoči nase. Čas je za svež začetek, zato ga začini s poletno romanco. Verjemi, imela se boš odlično!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vprašanje, ki ti ga bo postavil tvoj partner, preden te prevara