fbpx

Poroka malo drugače: 5 idej, kako poroko naredeti še bolj zabavno in nepozabno

Foto: envato

Prišla je pomlad in z njo tudi sezona porok. Če ste še v pripravah in želite svojemu posebnemu dnevu dati poseben čar, lahko preizkusite nekaj teh nenavadnih idej, ki bodo popestrile vaš poročni dan. S temi zabavnimi zadevami nikogar od povabljenih ne boste pustil ravnodušnega.

1. Foto kabina

Če želite, da bo vaša poroka izstopala, se odločite za zanimivo foto kabino. Običajno z njo pridejo tudi zabavni rekviziti, ki fotografije še dodatno popestrijo. Nam je najljubša ta v vintage stilu.

2. Alpake

Gre za živali, ki prihajajo iz družine južnoameriških kamel. Trend alpak kot poročnih svatov, se je začela v Ameriki in se uspešno razširila po družabnih omrežjih. V Sloveniji še čakamo na prve mladoporočence, ki si bodo upali uresničiti idejo. Pri nas si lahko te živali ogledate le nekaj dobrih kilometrov iz Maribora, v okolici Poljčan, saj vas tam čaka nevsakdanja izkušnjana na Alpaka ranču.

3. Napihljiv grad

Želite organizirati nenavadno poroko, ki si jo bodo vsi zapomnili? Mogoče bi morali razmisliti o vključitvi napihljivega gradu. Ta nenavadni trend se je v zadnjih letih prelevil v absolutni hit in kako tudi ne, saj zagotavlja uresničitev vseh otroških sanj, dobro zabavo in fantastične fotografije. Za enodnevni najem belega napihljivega gradu je treba odšteti okrog 160 evrov.

4. Foto zid

Prostor, kjer poteka poročni obred, lahko okrasite s posebnim ozadjem za fotografiranje. Prostor bo dal poseben čar, zasnovan pa je kot zbirališče mladoporočencev in gostov, kjer bodo nastajali novi spomini. Zid lahko okrasite po svojih željah in tematiki, ki pristaja vašemu poročnemu slogu.

5. Pasje družice

Če imate psa, lahko ta postane vaša družica. Ker je poroka eden izmed najpomembnejših dni v življenju, lahko pri njem sodelujejo tudi vaši hišni ljubljenčki.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!