fbpx

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR: ko tehnologija sreča oblikovanje znamke Porsche

Porsche Design & Honor

PORSCHE DESIGN HONOR
Foto: Honor

Na Svetovnem mobilnem kongresu (MWC) 2024 v Barceloni je HONOR predstavil pravo tehnološko poslastico, ki vključuje sodelovanje z znamko Porsche Design. Zvezda dogodka je bil PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, zložljiv pametni telefon, ki združuje najnovejše tehnologije mobilnih naprav z luksuznim oblikovanjem Porschejevih športnih avtomobilov. Ta naprava ni le pametni telefon, ampak pravo pričevanje o združevanju tehnologije in vrhunskega dizajna​​.

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR izstopa s svojim dizajnom, navdihnjenim z avtomobilskim športom, saj posnema ikonično linijo pokrova motorja Porsche 911 na svoji zadnji strani, kar uporabnikom ponuja izkušnjo športnega avtomobila kar v dlani. Ta naprava ne izgleda le impresivno; zgrajena je za zmogljivost z ultra tankim profilom, zahvaljujoč njegovemu tečaju iz vesoljskega titana, in je opremljena z zaščito proti praskam NanoCrystal Shield za večjo vzdržljivost​​​​.

Foto: Honor

Naprava se ponaša z naprednim zložljivim OLED LTPO zaslonom, ki podpira 1,07 milijarde barv, kar zagotavlja vizualno izkušnjo osredotočeno na človeka z zaščitnimi funkcijami za oči, kot sta 3840Hz PWM zatemnitev in dinamična zatemnitev. Ljubitelji fotografije bodo cenili trojni sistem zadnjih kamer, ki vključuje 50MP glavno kamero, 20MP telefoto objektiv in 50MP ultra-široko kamero, poganja pa ga HONORjeva tehnologija AI Motion Sensing Capture za zajemanje tistih dragocenih trenutkov z jasnostjo in podrobnostmi​​​​.

Foto: Honor
Foto: Honor

Kar se tiče zmogljivosti baterije, PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR ne razočara, saj ima 5000mAh baterijo iz silicijevega karbona, ki podpira 66W HONOR Wired SuperCharge, zagotavljajoč, da uporabniki ostanejo povezani brez pogostega polnjenja​, oziroma da je to res hitro, ko je potrebno.


HONOR ni ostal le pri tem; predstavili so tudi HONOR Magic6 Pro, ki se ponaša z industrijsko prvo 180MP telefoto kamero, kar priča o HONORjevi zavezanosti k premikanju meja fotografije na pametnih telefonih. Magic6 Pro prihaja tudi z 6.8-palčnim LTPO Quad-Curved Floating zaslonom in platformo Snapdragon 8 Gen 3 Mobile, zagotavljajoč ne samo vrhunske fotografske sposobnosti, ampak tudi izjemno zmogljivost in kakovost zaslona​​.

Poleg tega je HONOR najavil partnerstvo z znanim razvijalcem iger Gameloft za izboljšanje igralne izkušnje na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. To sodelovanje je privedlo do predstavitve prilagojene različice popularne igre Asphalt 9: Legends, ki je prilagojena za velike zložljive zaslone, obljubljajoč visokoresolucijsko igralno izkušnjo pri 120 FPS, kar postavlja nov standard za igranje na zložljivih napravah​​.

Te najave HONORja na MWC 2024 ne prikazujejo le inovativnega duha znamke, ampak tudi njeno predanost združevanju tehnologije z luksuzom in zmogljivostjo, kar označuje pomemben mejnik v svetu pametnih telefonov.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.