fbpx

Postani Ni panike obraz

Si želiš videti svoj obraz na gigant plakatu, tiskanem oglasu ali v drugih medijih? Zgrabi priložnost! Sodeluj v fotonatečaju Vzajemne!

V fotonatečaju Vzajemne iščejo najbolj odštekane, zabavne in nasploh zanimive portrete, ki širijo pozitivno energijo. Izmed vseh prejetih bodo izbrali do 1000 fotografij, ki jih bodo uporabili v osrednji jesenski kampanji na vseh komunikacijskih materialih akcije – vsak oglas bo imel unikaten obraz. Bo tvoj eden izmed njih?

Se želiš smejati s plakatov?
Se želiš smejati s plakatov?

Obišči spletno stran nistatusa-nipanike.si in pokaži svoj Ni panike obraz. Bodi med prvimi stotimi in osvoji nagrado! Prvih 50 žensk in prvih 50 moških, ki bodo oddali svojo fotografijo v spletni aplikaciji in sodelovali v fotonatečaju, čaka super stvar – spodnjice Freegun!

Dodatne Informacije

Ni statusa? Ni panike!
Si v tem pomladnem času ostal tudi brez statusa študenta ali dijaka? Skleni najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji, ki te skupaj s super ugodnostmi čaka v paketu Mladi. Preveri na nistatusa-nipanike.si.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!