Pravi partner ne bo pričakoval, da boste srečni 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Foto: envato

Ljubezen je večen kompromis, spoštovanje in medsebojna komunikacija. Je vaš partner eden izmed tistih pravih, razumevajočih, spoštljivih oseb? Je partner z veliko začetnico? Je oseba, ki ve, da ne boste ves čas nasmejani in da ne bosta ves čas srečna?

Je! Enkratno. Takšen partner bo razumel, da ste lastna oseba s svojimi mislimi in čustvi, in včasih bodo te misli temne, včasih bodo čustva zmedena.

Pravi partner se v vaših slabih dneh ne bo prestrašil. Ne bo vas zapustil, ne bo dopustil, da bi se sami spopadali s svojimi težavami. Ne bo izbiral, kdaj se bo družil z vami, glede na to, ali se boste tisti dan zabavali ali boste potrebovali ramo, na katero se boste naslonili.

Ljubil vas bo skozi vsa vaša razpoloženja. Pustil vas bo jokati. Pustil vam bo, da izrazite vsa svoja čustva, ne da bi vas ustavil z obtožbami, da ste preveč čustveni.

Ko mu zaupate, kako se počutite, ga ne bo motilo, da niste dobre volje. Srečen bo, ker ste mu odprli svoje srce in se z njim pogovorili. Zadovoljen bo, da igra tako pomembno vlogo v vašem svetu.

Edino zaradi česar bo žalosten, je dejstvo, da ste razburjeni, ker želi, da ste srečni. Želi videti vaš nasmeh.

Čuti vašo žalost in vas poskuša spraviti v dobro voljo. Foto: Vjapratama / Pexels

Nikoli se ne smete zadovoljiti z nekom, ki vas pusti, da se sami ukvarjate s svojimi težavami. Takšnim, ki se obnaša, kot da ste mu v breme, ko poskušate govoriti o nečem drugem kot o spolnosti. Odnosi zahtevajo komunikacijo. In komunikacija je več kot le sexting in čudne šale.

Bodite z nekom, ki mu ne bo neprijetno, ko bodo stvari postale resne. Takšnim, ki ne bo nehal odgovarjati na vaša sporočila, ko ga boste potrebovali. In vas ne bo pustil, da bi jokali sami v tišini, ampak vam bo poskušal pomagati, in najti način kako se prebiti skozi bolečino.

Ne bo vas zapustil, ko ga najbolj potrebujete. Tam bo, ne glede na to, kaj preživljate. Ne bo vas imel kaj manj rad, če boste žalostni.

Ob vas bo, ko boste šli skozi težke trenutke. Poskušal vas bo razveseliti, da se boste spet počutili dobro. Ob vas bo, četudi vam ne bo znal pomagati, sedel bo z vami v tišini in vas objel. Vidi v vas. Čuti vašo bolečino. Nikoli vas ne bo pustil same. On je vaša skala. Prijatelj. Ljubimec. Partner. V dobrem in slabem, v slabem in dobrem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!