Predstava: Star fotr bo upihnil 200 svečk

Rifle
Zadnjič posodobljeno: :

Janez Hočevar Rifle bo 27. maja upihnil 200 svečk. Gledališka uspešnica Star fotr, ki jo je za slovenski prostor priredil skupaj z Jurijem Zrnecem, bo v SiTi Teatru BTC nameč praznovala že 200-to uprizoritev.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Siti Teater BTC, Šmartinska cesta, Ljubljana

Organizator

SiTi Teater

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

13,50 - 15 €

Sladke skrbi sodobnega dedka nam bo v sredo, 27. maja, ob 20h v SiTi Teatru BTC že 200-tič zapovrstjo zaupal Janez Hočevar Rifle v režiji Jurija Zrneca.

Janez Hočevar Rifle je s priredbo monokomedije islandskega avtorja Bjarnija Haukurja Thorssona v zadnjih dveh letih in pol nasmejal že več kot 50.000 Slovencev. Čeprav gre za zavidljivo številko, smo prepričani, da mu sape ne bo zmanjkalo niti 200-tič. Gre namreč za starega fotra s Prešernovo nagrado, Borštnikovim prstanom in Viktorjem za življensko delo, ki zase pravi, da je blazno rad star. Na proces neizogibnega staranja gleda s humorjem in tako pomirja tiste, ki se bojijo trenutka, ko jim bodo mlajši prijazno odstopili sedež.

Dodatne Informacije

Nakup vstopnic in več informacij:
www.sititeater.mojekarte.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Virtualna noč groze: prekletstvo 2020 – prvič v Sloveniji