fbpx

Premiera: Priseljenka, misteriozna romantična drama

Misteriozna romantična drama Priseljenka (The Immigrant, ZDA, 2013)

Priseljenka nadaljuje z raziskovanjem socialne tematike, ki predstavlja osrednjo gonilno silo ustvarjanja Jamesa Grayja, zlasti izkušnjo izseljevanja, vezano na njegove rusko židovske korenine in dediščino.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kolosej in Cineplexx
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
4,25 € - 4,95 €

Piše se leto 1921. V hrepenenju po novem začetku in ameriških sanjah se Eva Sibulski in njena sestra Magda vkrcata na ladjo za New York in zapustita rodno Poljsko. Ko izseljence izkrcajo in strpajo na otok Ellis, zdravniki odkrijejo, da je Magda bolna in sestri ločijo. Eva je prepuščena nevarnim in pohlepnim newyorškim ulicam, Magdo pa zaprejo v karanteno in zagrozijo, da jo bodo deportirali. Popolnoma sama, brez pomoči kogarkoli in v silni želji po združitvi z Magdo, Eva hitro postane lahek plen očarljivega, vendar pokvarjenega Bruna, ki jo prisili v prostitucijo. S prihodom sijajnega rokohitrca in iluzionista Orlanda, Brunovega bratranca, Eva znova pridobi samozavest in upanje v svetlejšo prihodnost, vendar pa na svojo nesrečo ne pomisli na Brunovo silovito ljubosumje.

Dodatne Informacije

Misteriozna romantična drama
Priseljenka
(The Immigrant, ZDA, 2013)
Režija: James Gray. Igrajo: Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Jeremy Renner, Dagmara Dominczyk, Angela Sarafyan, Glenn Fleshler, Gabriel Rush, Antoni Corone, Ilia Volok, DeeDee Luxe, Francine Daveta.

27. 2., Kolosej & Cineplexx

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!