Prenosni bide Sonny: okolju prijazna alternativa za toaletni papir

Povprečen človek letno porabi približno 100 rolic toaletnega papirja, s čimer v veliki meri škoduje okolju. A zakaj ne bi celuloze zamenjali za bide Sonny, ki ga lahko s seboj vzamete vsepovsod?

Ekipa, ki stoji za revolucionarno tuš glavo Nebio, tokrat predstavlja prenosni bide Sonny, s katerim želi iz rabe izpodriniti okolju neprijazen toaletni papir.

Sonny je tuba iz anodiziranega aluminija, ki v svoji notranjosti shranjuje vodo – namenjena je čiščenju zadnjične odprtine, pri čemer lahko nastavitve pršenja prilagodite svojim željam. Njeno delovanje omogoča baterija, ki zdrži do 3 tedne. Napravo lahko napolnite tako, da jo po uporabi odložite na pripadajoč podstavek, ki prav tako deluje kot polnilna postaja.

Izdelek, ki združuje minimalističen dizajn in kakovostno izdelavo, lahko s seboj vzamete, kamorkoli si želite. Ustvarjalci z njim ciljajo na ljudi, ki skrbijo za svoje zdravje in so hkrati ekološko ozaveščeni.

Kako deluje?
Kako deluje?

Če je za prihodnost našega planeta mar tudi vam, si lahko svoj prenosni bide Sonny na platformi Indiegogo v predprodaji zagotovite že za 85 evrov.

Galerija: Prenosni bide Sonny

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Black Friday 2020: brezžične slušalke – izjemno znižane za črni petek