fbpx

Prikupni puloverji, ki polepšajo lenobna jutra

Včasih se zgodi, da zjutraj enostavno ne vemo, kaj obleči in bi od doma najraje odšle kar v pižami oziroma se oblečene vanjo pokrile čez glavo in odmislile vse. Idealna rešitev za tovrstna jutra so udobni puloverji, ki kljub svoji preprostosti delujejo izjemno ljubko.

Vsakodnevna skrb za naš izgled vsekakor vzame kar nekaj časa in truda, zato naj nas nikar ne skrbi, če se nam sem in tja za hrbet prikrade dan, ko se nam enostavno “ne da”. Za tovrstne dni smo namreč našli izjemno rešitev, ljubke in udobne puloverje, ki bodo olajšali vsakodnevno izbiro oblačil, saj že v kombinaciji z najljubšimi kavbojkami izpadejo enostavno dobro. Če se hočemo na ponedeljkovo jutro v službi počutiti udobno in hkrati izgledati tudi prikupno, si torej poglejmo galerijo, v kateri se skriva izbor očarljivih puloverjev, ki zagotovo polepšajo še tako siv dan.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!