fbpx

Princesa Diana: tragedija ali izdaja?

Usodna avtomobilska nesreča princese Diane je bil dogodek, ki je pretresel svet, in dan, ki ga nihče ne bo pozabil. TLC v pretresljivi triurni oddaji Princesa Diana: tragedija ali izdaja? raziskuje Dianino življenje. Opisuje zgodbo 'princese ljudskih src' z ekskluzivnimi posnetki, odlomki iz Dianinih intervjujev za inovativno biografijo Andrewa Mortona in ponuja nov vpogled v teorije zarote, ki obdajajo njeno prerano smrt.

Princesa Diana ni bila le humanitarna in stilska ikona. Na novo je postavila pravila, kaj pomeni biti član kraljeve družine, ko je s svojim skromnim šarmom prirasla k srcu milijonom ljudi. Svet jo je spoznal kot mlado, plašno dekle in jo opazoval, kako se je razvila v strastno neodvisno žensko, ki se je ljudem priljubila s tem, da je razrahljala norme in ustvarila lastno kraljevsko pot.

PREBERITE ŠE: ZANIMIVA DEJSTVA O PRINCESI DIANI, KI JIH PRAV GOTOVO ŠE NISTE VEDELI

Kakšno je bilo življenje princese Diane?
Kakšno je bilo življenje princese Diane?

Oddaja Princesa Diana: tragedija ali izdaja? bo podala globlji vpogled v njeno življenje in dogodke, ki so vodili do tragične noči, ter raziskala več teorij zarote, ki obdajajo njeno smrt. V posebni oddaji bodo razkrite nove podrobnosti o zahtevnem skrivnem življenju princese Diane s princem Charlesom in prikazano, kako zaščitniška je bila kot mati do svojih dveh sinov.

PREBERITE ŠE: NAPOVEDNIK ZA DOKUMENTAREC DIANA, OUR MOTHER: HER LIFE AND LEGACY

Tunel, kjer se je zgodila tragična nesreča.
Tunel, kjer se je zgodila tragična nesreča.

Gledalci si boste lahko ogledali ekskluzivni intervju z znanim biografom princese Diane Andrewom Mortonom. Prav tako si boste lahko ogledali intervju z dvema njenima prijateljema – Mary Robertson in Jamesom Colthurstom, princesinim telesnim stražarjem Kenom Wharfom, kraljevo biografinjo Ingrid Seward, kraljevo zgodovinarko Kate Williams in novinarkama Tamron Hall in Deborah Norville.
Avtor teorije zarote in igralec Richard Belzer za dodatek navrže še vpogled v različne predstave, kaj natanko naj bi se tiste tragične noči zgodilo.
Z uporabo oznake #PrincessDiana se lahko na družbenih omrežjih vključite v razpravo. Premiera posebne oddaje bo 31. avgusta ob 20.00 na TLC.

Galerija – Princesa Diana: tragedija ali izdaja?

Dodatne Informacije

Več informacij:
TLC.com/PrincessDiana

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.