fbpx

Slaščičarna Cukrarna: za pocukran dan

Avgusta je v Ljubljani svoja vrata odprla Cukrarna. Mamljiva, domača slaščičarna Line Butenko Černe, kjer najdete z ljubeznijo izdelane torte, pite, zavitke, hrustljave piškotke ali domače francoske rogljičke. Tudi na presne in brezglutenske sladice niso pozabili. V ponudbi pa se najde še dišeča kavica, za lačne pa gurmanski sendviči ali slastni toasti.

Osnovne Informacije
Naslov
Cukrarna
Resljeva 42
Ljubljana
Povezava
Urnik
Od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00, v soboto od 08.00 do 12.00, v nedeljo je zaprto.
Kontakt
051 881 448

Ideja o Cukrarni je zorela že nekaj let. Lina je od nekdaj rada ustvarjala v kuhinji, še posebej pri srcu so ji bile sladice. Po večletnem delu v ljubljanskih slaščičarnah je končno prišel čas za samostojno pot in tako se je rodila Cukrarna. Družinska slaščičarna. K nastanku Cukrarne je namreč prispevala vsa družina, in sicer vse od načrta in ureditve videza prodajnega prostora, oblikovanja grafične podobe, fotografij pa vse do samega stika s strankami v slaščičarni.

V Cukrarni ustvarja Lina in tako izpolnjuje svoje sanje.
V Cukrarni ustvarja Lina in tako izpolnjuje svoje sanje.

Vabljeni ste vsi, ki se želite posladkati ali le uživati v prijetnem ambientu sami, v družbi ali z vašimi najmlajšimi. Sprejemajo tudi naročila za rojstnodnevne in poročne torte ter ostale sladice za posebne priložnosti in dogodke.

Galerija – Slaščičarna Cukrarna: za pocukran dan

Dodatne Informacije

Več informacij:
cukrarnalj.business.site in facebook.com/cukrarnaljubljana

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!