fbpx

Privoščite si zajtrk v bazenu: najboljši hoteli, ki ponujajo plavajoči zajtrk

Foto: envato

Dobrodošli v svetu razkošja, vrh katerega med drugim predstavlja tudi zajtrk v bazenu.

Predstavljajte si, kako se prebujate ob nežnem pljuskanju kristalno čiste vode, obdani z dih jemajočo pokrajino, ob tem pa vam postrežejo okusen zajtrk v bazenu kar med namakanjem v bazenski vodi. Teh pet izjemnih hotelov obvlada umetnost plavajočega zajtrka in ponuja nepozabno kulinarično izkušnjo, ki združuje neprimerljivo razkošje in pravo blaženost.

Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa

Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa, letovišče gnezdeno v osrčju Indijskega oceana, je idilično zatočišče, ki pooseblja privlačnost oddaljenega tropskega pobega. Ko sonce vzhaja nad modrimi vodami, uživajte v zajtrku v bazenu, ki se staplja z oceanom. Vaša zasebna vila, ki stoji nad neokrnjenim oceanom, se preobrazi v pravo zatočišče miru, medtem ko sami uživate v izvrstni gurmanski ponudbi, skupaj s sveže stisnjenimi sokovi, domačim pecivom in tropskim sadjem.

Foto: Booking.com

Resort Jumana Bali Ungasan

Na veličastnih pečinah polotoka Bukit na Baliju najdete letovišče Jumana Bali Ungasan, ki očara goste s panoramskim razgledom na Indijski ocean. Okusen zajtrk vam postrežejo kar v neskončnem prelivnem bazenu vaše zasebne vile, kjer se boste počutili, kot v sedmih nebesih. Prepustite se razkošni pojedini, pripravljeni iz lokalnih dobrot in uživajte v neprekosljivih razgledih, ki se razprostirajo pred vami.

Foto: Booking.com

Conrad Punta de Mita

Conrad Punta de Mita, ki se nahaja v očarljivem objemu mehiške riviere Nayarit, je sinonim za eleganco in prefinjenost. Začnite dan z zajtrkom v bazenu v samoti vaše zasebne vile, ki jo obdaja bujni tropski vrt. Okusite nežne okuse tradicionalne mehiške kuhinje in mednarodne dobrote, ki bodo navdušile še tako zahtevne goste. Naj nežen oceanski vetrič odnese vaše skrbi, medtem ko se sprostite in uživate v lepoti tega izvrstnega letovišča.

Foto: Instagram @conradpuntademita

 

Kimpton Kitalay Samui

Kimpton Kitalay Samui se skriva na nedotaknjeni obali otoka Koh Samui in obeta nepozaben oddih. Zbudite se ob očarljivem pogledu na Tajski zaliv, ob tem pa vam postrežejo razkošen zajtrk v bazenu, ki razvaja vaše brbončice. Med namakanjem v zasebnem bazenu, si privoščite razkošno ponudbo najboljših tajskih in mednarodnih kulinaričnih užitkov. Od slastnih dobrot do osvežilnih pijač – vsak grižljaj je izdelan z natančno pozornostjo do podrobnosti.

 

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Pobegnite v osamljeno oazo miru in razkošja – Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. To razkošno zatočišče sredi dih jemajoče naravne lepote Maldivov obljublja neprimerljivo doživetje. Del tega je tudi okusen zajtrk v bazenu. Potopite se v svoj zasebni neskončni bazen, ki leži nad kristalno čisto vodo in deležni boste številnih gurmanskih užitkov – od bogate arome sveže kuhane kave do prijetnih okusov lokalnih dobrot.

Foto: Facebook Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

 

 

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.