Foto: Janez Zalaznik / Visit Ljubljana

Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani 2020: kdaj je prižig božičnih lučk?

Kdaj je prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani 2020, ko bo naša prestolnica ponovno zasijala v božično-novoletni svetlobi? Prižig prazničnih lučk nas čaka ...

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Ljubljana

Organizator

MOL

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

/

Če vas zanima, kaj je prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani 2020, ste prišli na pravi naslov! Naša lepa prestolnica bo v sijaju božičnih lučk zasijala na zadnji petek pred prvo adventno nedeljo, to je 27. novembra. Zaradi trenutne epidemiološke slike (v času redakcije), še ni znano, kakšen program bo spremljal lučke in ali se bo takrat otvoril tudi božični sejem oziroma v kakšni kapaciteti. Če bomo do takrat uspeli zajeziti virus, lahko pričakujemo, da se bomo že čez dober mesec sprehajali po čarobni Ljubljani in se ob kakšni stojnici pogreli s kozarcem kuhanega vina ali čaja.

Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani 2020 bo sicer v celoti posvečeno pokojnemu umetniku Zmagu Modicu, ki zasnoval postavitev Vesoljna Ljubljana, so za STA povedali na Mestni občini Ljubljana. Vključene bodo vse njegove teme, za postavitev pa bo poskrbel njegov sin, Urban Modic. Naj še dodamo, da bo našo prestolnico osvetlilo približno 50 kilometrov luči!

Tudi vi že komaj čakate prižig prazničnih lučk v Ljubljani 2020? Če ste – tako kot mi – neučakani, potem za vsaj nekaj prazničnega navdiha preverite letošnjo božično kolekcijo IKEA, ki bo v vaš dom vnesla pravo čarobnost!

Dodatne Informacije

ljubljana.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Nation Ljubljana 2021: prihajata najboljši didžejki na svetu Nervo