Facebook Dating Slovenija: končno na voljo tudi pri nas, je Tinder dobil konkurenco?

Slovenija je končno dobila Facebook Dating, tekmeca aplikacij za zmenke, kot je Tinder! Funkcijo smo čakali več kot osem mesecev, saj bi jo morali zagnati že za valentinovo.

Facebook Dating Slovenija ponuja enake funkcije, kot jih družbeno omrežje ponuja v ZDA. Tako lahko z uporabo obstoječega profila, ki ste ga ustvarili na Facebooku, iščete potencialne partnerje. Facebook ujemanja med vami in drugimi prilagaja glede na vaše želje, dejavnost v Facebooku in, če se odločite za to, glede na vaše skupine in dogodke. Kot glavno prednost pred drugimi tovrstnimi aplikacijami pri Facebooku izpostavljajo deljenje posameznikove resnične podobe in dejanske osebnosti.

Facebook Dating Slovenija

Storitev, ki se pojavlja kot kartica v mobilni aplikaciji (do nje pridete tako, kliknete na tri črtice desno zgoraj), je globoko integrirana s preostalimi izdelki družbenega velikana: vaš profil tako vleče zgodbe in fotografije z Instagrama, prek klepeta pa boste lahko šli na virtualni videozmenek, kjer se boste lahko z osebo še bolje spoznali.

Aplikacija posameznikom kot potencialnih partnerjev sicer ne bo prikazovala ljudi, s katerimi so že povezani prek Facebooka ali Instagrama, bo pa zato tukaj prišla prav funkcija Secret Crush – Skrivna simpatija. S to funkcijo boste lahko izmed svojih prijateljev izbrali do devet ljudi, ki vas potencialno zanimajo. Če vas bo tudi ta oseba razvrstila na seznam skrivnih simpatij, bo prišlo do ujemanja. Če izbrana oseba ne uporablja aplikacije, ne ustvari seznama Secret Crush in vas ne uvrsti na svoj seznam, potem tudi nikoli ne bo vedela, da vam je všeč.

Funkcija Skrivna simpatija

Facebook ima tudi številne funkcije zasebnosti in nastavitve skupne rabe podatkov. Prijavili in blokirali boste lahko katerega koli uporabnika in tudi preprečili pošiljanje fotografij, povezav ali videoposnetkov v sporočilih.

Facebook Dating je od danes na voljo v več kot 50 državah, vključno z Avstrijo, Belgijo, Bolgarijo, Ciprom, Češko, Dansko, Estonijo, Finsko, Francijo, Nemčijo, Grčijo, Hrvaško, Madžarsko, Irsko, Italijo, Litvo, Luksemburgom, Latvijo, Malto, Nizozemsko, Poljsko, Portugalsko, Romunijo, Švedsko, Slovenijo, Slovaško, Islandijo, Lihtenštajnom, Norveško, Španijo, Švico in Združenim kraljestvom.

Facebook Dating Slovenija je na voljo od danes naprej!

Dodatne Informacije

facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše aplikacije za zmenke: kako je koronavirus spremenil pravila ljubezni