IKEA božična kolekcija 2020: ustvarite svoje čarobne trenutke

Zadnjič posodobljeno: :

Čeprav je šele oktober in smo v mislih pravzaprav šele zakorakali v jesen, nas bo vse več malenkosti opozorilo, da se bliža praznični čas in da je božič pred vrati. IKEA je že od nekdaj znana po tem, da božično kolekcijo lansira zgodaj jeseni. Tudi letos je tako.

V njihovih prodajalnah in na spletni strani lahko že občudujete novo praznično kolekcijo za zimo 2020. Kolekcija nas s svojimi barvami in detajli vabi v praznično razpoloženje in praznike, ki bodo letos rezervirani predvsem za ožji družinski krog.

Zima 2020 v naših domovih

V vseh novih kampanjah IKEA sporoča, da je pomembno ustvariti prijetno domače vzdušje, predvsem zdaj, ko bo imperativ bivanja doma veljal bolj kot kdajkoli prej. Z dodatki, kot so sveče, ambientalna razsvetljava in bunkice v klasičnih barvah rdeče, zlate in modre, boste dosegli toplino, dom pa bodo napolnili vonji zime in sveže pečenih dobrot. To je podoba doma, ki bo združeval nas in naše najdražje v božičnem času in hkrati pozdravil novo in, upajmo, da veliko boljše leto 2021.

Dodatne Informacije

ikea.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 sprememb, ki jih morate narediti v svoji kuhinji: to vam bo prineslo srečo, uspeh in zdravje