fbpx

QuickShoeLace – Slovenec na novo izumil vezalke

Slovenske vezalke QuickShoeLace

Zavezovanje čevljev je nujno zlo. Se tudi tebi zdi neskončno dolgo in nebodigatreba opravilo? Potem bo zate kot nalašč inovacija Slovenca QuickShoeLace, inovativne elastične vezalke s posebno rinko, ki jih zapnemo. Pa pa, pentlje, ki se tako rade razvežete! Vezalke 7. junija 2016 njihov avtor David Knez pošilja na Kickstarter, kjer bodo zbirale sredstva za zagon serijske proizvodnje in spletne prodaje.

QuickShoeLace so elastične vezalke z obročkom in navojnima žebljičkoma, ki se umestita v zadnji dve luknji za vezalke. Namesto zavezovanja in delanja pentlje vezalke le zategnemo in zapnemo, in sicer tako, da obroček nataknemo na kovico (ta deluje kot modni dodatek in jo lahko zamenjamo). Inovativne vezalke so ne le praktične, ampak tudi modni dodatek, primeren za vsako priložnost in vse vrste čevljev.

PREBERITE ŠE: Xpand: najboljše vezalke na svetu za najhitrejše obuvanje


Vezalke QuickShoeLace se bodo kmalu znašle na platformi za množično financiranje Kickstarter (7. junija 216), Knez pa je zanje že vložil patent v Sloveniji in po svetu. Vaše bodo za nekaj več kot 10 evrov, le za zlate in srebrne boste morali precej globlje seči v žep, saj vas bodo olajšale za tri tisoč oziroma 400 evrov.

Vezalke QuickShoeLace:


Dodatne Informacije

Več informacij:
quickshoelace.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!