Qushin: v te modne dodatke za pse se boste takoj zaljubili

Foto: Qushin.hr

Prišla je pomlad, narava se prebuja in vaši pasji ljubljenčki so več kot pripravljeni na dolge sprehode pod spomladanskim soncem. Iz delavnice Qushin prihaja čudovita kolekcija pasjih in sprehajalnih torb, ovratnic, povodcev in pasjih ležišč, ki jih krasi edinstven modni slog.

Pasje torbe

Torbice QUSHIN so izdelane ročno in so iz najkakovostnejšega vrhunskega eko usnja. Dimenzije torb (40x30x20cm) so primerne za pasme psov do 6 kg. Moden dizajn se tako prilagaja vašemu slogu. Poleg vsake torbe se nahaja večnamenski šal, ki ga lahko uporabite na različne načine. Pasje torbe so na voljo v 5 različnih barvah, po ceni 170 evrov.

Foto: Qushin.hr
Foto: Qushin.hr

Manjša torbica s povodcem

Majhna večnamenska torba velikosti 13×18 cm je zasnovana za nošenje pasjih priboljškov, fekalnih vrečk ali vsega drugega, brez česar si ne predstavljate sprehoda s svojim ljubljenčkom. Torbica je ročne izdelave in vsebuje eko usnje in je v 5 različnih barvah. Je snemljiva, zato jo lahko nosite na različne načine. Cena torbice je 30 evrov.

Foto: Qushin.hr
Foto: Qushin.hr

Pasje ovratnice

Nepogrešljiv detajl je seveda tudi primerna ovratnica. Kolekcija prinaša ovratnice v treh velikostih in petih barvah. Te ovratnice so, tako kot vsi drugi izdelki, izdelane iz vrhunskega eko usnja, cena ogrlice pa je odvisna od njegove velikosti in se gibljejo od 26 do 38 evrov.

Foto: Qushin.hr

Pasja ležišča

Inovativen, sodoben dizajn bo polepšal vsako notranjost in omogočil vašemu ljubljenčku najudobnejši spanec. Prevleka je narejena iz vrhunske vodoodporne tkanine in je na voljo v štirih čudovitih barvah – turkizna, lila, kamnito siva in oniks. Prevleka je snemljiva in pralna v pralnem stroju. Visok okvir modela Sofa bo vašemu ljubljenčku dal občutek varnosti in zaščite. Cena pasjih ležišč je 71 evrov.

Foto: Qushin.hr
Foto: Qushin.hr

Dodatne Informacije

Trgovina Qushin.hr

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!