Razlike med pričakovanji in realnostjo, ko z nekom prvič skočimo med rjuhe

Prvi seks - razlike med pričakovanji in realnostjo

Seks z novim izbrancem je drugačen in poseben. Večina ima glede prvega seksa precej visoka pričakovanja, a kot se običajno izkaže, so ta vedno postavljena previsoko. Briljantne ilustracije Victorja Rosasa II. in Amelie B. nam na humoren način prikažejo razlike med pričakovanji in realnostjo. Življenje pač ni romantičen film!

Ljudje so o svojem prvem seksu po večini mnenja, da ta ni bil nič posebnega oziroma da je bil proti njihovim pričakovanjem. Ker so naše predstave običajno prenapihnjene.

PREBERITE ŠE: Lust vs Love: ilustracije, ki prikazujejo razliko med ljubeznijo in poželenjem

Čeprav so razlike med pričakovanji in realnostjo običajno velike, pa je razveseljiv podatek, da večini žensk za prve seksualne izkušnje ni žal in da jih ne bi izkusile drugače. Serija simpatičnih ilustracij Victorja Rosasa II. in Amelie B. nam na lahkoten način prikaže razlike med pričakovanji in realnostjo pri prvem seksu, saj se vedno vse pač ne odvija po filmsko. Sta zadela žebljico na glavico?

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Olimpline, Črna na Koroškem: odpira se najdaljši zipline v Sloveniji!