The Show Must Go On: podoživite skupino Queen na rock spektaklu ob 25. obletnici slovesa Freddieja Mercuryja

V Ljubljano prihaja rock spektakel The Show Must Go On!

Duh Freddieja Mercuryja je živ tudi 25 let po njegovi prerani smrti. Glasba legendarne skupine Queen še danes odmeva iz radijskih sprejemnikov, za njihovo zapuščino pa med drugim skrbi tudi skupina The Bohemians, mednarodno priznan Queen tribute band, ki se mu bo 17. novembra 2016 v ljubljanski Hali Tivoli na rock spektaklu The Show Must Go On pridružil 25-članski poljski simfonični orkester pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbor in sopranistka Lynelle Johnsson. Vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Celovška cesta 25, Hala Tivoli, Ljubljana

Organizator

Društvo MH glasba

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

15 €

Vsi ljubitelji legendarne britanske rock skupine Queen boste 17. novembra 2016 prišli na svoj račun. V ljubljansko Halo Tivoli prihaja rock spektakel The Show Must Go On, na katerem bodo skupini The Bohemians, ki velja za najbolj dinamično in razburljivo tribute skupino, na odru družbo delali priznan poljski simfonični orkester, zbor in newyorška sopranistka Lynelle Jonsson.

PREBERITE ŠE: Bled vabi na Družinski športni dan 2016

Skupina The Bohemians daje občutek, da Queeni niso nikoli zares končali svoje poti.
Skupina The Bohemians daje občutek, da Queeni niso nikoli zares končali svoje poti.

Spektakel bo postregel z največjimi uspešnicami enega od najbolj legendarnih rock bendov vseh časov, ki se je v glasbeno zgodovino zapisal s skladbami, kot so navijaška himna We Are the Champions, We Will Rock You, Barcelona, Bohemian Rhapsody, Killer Queen, Crazy Little Thing Called Love, The Show Must Go On itd. Njihovo glasbeno pot je pred četrt stoletja grobo prekinila smrt pevca Freddieja Mercuryja, s čimer se je nenadejano zaprlo pomembno poglavje v glasbeni zgodovini.

Toda frontman skupine Queen se je za večno zapisal v srca ljubiteljev glasbe širom sveta, njegov duh pa z nami ostaja tudi danes. The Show Must Go On obeta energičen avdiovizualni prerez antologije skupine Queen. Vstopnice so že v prodaji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spomladanski Teden restavracij 2020 bo potekal junija