Re Studio: čudovite slovenske zvezdne karte, ki prikazujejo vajin najpomembnejši dan v življenju

Re Studio: čudovite slovenske zvezdne karte

Sta se poročila, se vama je morda rodil mali navihanec ali navihanka? Sta se zaročila ali pa se vama je zgodilo nekaj izjemno pomembnega, kar si bosta zapomnila za vse življenje? Potem lahko ta trenutek ovekovečita s čudovitimi in edinstvenimi zvezdnimi kartami Re Studia, izdelanimi v Sloveniji!

V Re Studiu nastajajo po meri oblikovani in izdelani printi za dom. Med najbolj zaželenimi so zvezdne karte. Zvezdna karta prikazuje ozvezdje v določenem trenutku, bodisi je to rojstvo, poroka, zaroka bodisi kateri drug pomemben dogodek. Vsaka karta je edinstvena in narejena na točno določen datum in opremljena s podatki osebe. Naročiti jo je možno v dveh velikostih in treh odtenkih: rožnato zlati, zlati in srebrni.

Zvezdna karta Re-Studia (Foto: Urška Klajder - Studio Prispodobe)
Zvezdna karta Re Studia (Foto: Urška Klajder – Studio Prispodobe)

Na voljo so tudi personalizirani tipografski printi oziroma citati in abstraktne grafike za dom. Vsi izdelki so oblikovani in izdelani v Sloveniji.

Galerija: Re Studio – čudovite slovenske zvezdne karte

Dodatne Informacije

Več informacij:
re-studio-ljubljana.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepša palma na svetu: palma Licuala cordata, ki se popolno prilega v minimalističen interier