fbpx

Retrospektivna razstava Vzporedni svetovi Alana Hranitelja na Ljubljanskem gradu

Vabljeni na retrospektivno razstavo Vzporedni svetovi Alana Hranitelja, kjer boste lahko pobliže spoznali kostumografa, ki ustvarja na področjih opere, filma in gledališča, tako doma kot v tujini. Razstava bo na ogled na Ljubljanskem gradu med 5. julijem in 8. septembrom 2019.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Palacij in Stanovska dvorana, Ljubljanski grad
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
6,00 €

Ustvarjalni podvigi kostumografa Alana Hranitelja se prepletajo na področjih opere, gledališča in filma, tako doma kot v tujini. Sodeluje z najpomembnejšimi in najbolj uveljavljenimi ustanovami po svetu.

Pregledna predstavitev njegovega opusa iz zadnjih trinajst let je zasnovana v treh sklopih – prvi predstavlja izbor kostumov iz domačih in tujih gledaliških in opernih predstav, drugi je kontekstualno postavljen v notranjost »pop-art omare«, v kateri so kreacije predstavljene na torzih človeških teles, tretji sklop pa je posvečen domišljijskemu svetu.

Retrospektivna razstava Vzporedni svetovi Alana Hranitelja
Retrospektivna razstava Vzporedni svetovi Alana Hranitelja

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljubljanskigrad.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!