fbpx

Rezvani Vengeance: robustni SUV, ki je pravi tank

Rezvani Vengeance; Foto: rezvanimotors.com
Zadnjič posodobljeno: :

Rezvani Vengeance je robusten, malenkost divji SUV, ki bo potnike obvaroval s poprovim sprejem, neprebojnim steklom, oklepom, kljukami vrat pod električno napetostjo in zaščitnimi maskami.

Rezvani Vengeance je trivrstni robustni SUV, ki je na zunaj kot trdnjava, znotraj pa ponuja obilico luksuza. 8 potnikov ima na voljo velik zaslon OLED in usnjeno oblazinjenje. Pod pokrovom se skriva 6,2-litrski V8 motor, ki ga med drugim najdemo v modelu Cadillac Escalade.

Rezvani Vengeance; Foto: rezvanimotors.com

Vengeance ponuja obilico zaščite za pomembneže v notranjosti. Poleg zunanjega oklepa in neprebojnega stekla, se lahko potniki opremijo še z osebnimi zaščitnimi jopiči, čeladami in zaščitnimi maskami. Druge opcije vključujejo pnevmatike, ki lahko vozijo tudi ko so predrte, magnetne zapahe vrat, sirene, izredno močne luči in sistem s termalno in nočno kamero. In tudi poprov sprej ni hec, saj Vengeance resnično ponuja to možnost. Poleg tega lahko poskrbi za dimno zaveso, ki bo olajšala umik iz nevarne situacije.

Rezvani Vengeance; Foto: rezvanimotors.com

Pod robustnim oklepom se pravzaprav skriva Cadillac Escalade, ki ponuja obilico luksuza. Sedeži imajo funkcijo gretja in prezračevanja, navigacija pa ponuja obogateno resničnost. Panoramska streha, projecirni zaslon in zadnja kamera so prav tako del bogatega paketa opreme.

Rezvani Vengeance; Foto: rezvanimotors.com

Začetna cena znaša okoli 250.000 evrov, stranke pa lahko izbirajo med 3,0-litrskim Duramax dizelskim motorjem z 277 konjskimi močmi ali 6,2-litrskim V8 motorjem s 420 konjskimi močmi. Za prenos poskrbi 10-stopenjski samodejni menjalnik. V kolikor atmosferski V8 motor ni dovolj, je na voljo še močnejša različica s kompresorjem, ki ponuja 690 konjskih moči. Za to različico motorja je potrebno doplačati kar 125.000 evrov. V kolikor bi izbrali vse opcije, ki so na voljo za Rezvani Vangeance, bi lahko zanj odšteli tudi 600.000 evrov.

Dodatne Informacije

rezvanimotors.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.