Rimowa: Pripravite se na vzlet – legendarni potovalni kompleti

Rimowa

Neuničljivi aluminijasti kovčki, ki jih je navdihnilo legendarno letalo JU52, ostajajo vaši najboljši zavezniki na poti.

Rimowa ima več kot 50-letno tradicijo pri oblikovanju najbolj inovativnega sistema kovčkov za tiste, ki so veliko “v zraku”. Je eno od redkih podjetij, ki kovčke še vedno izdeluje v Nemčiji. Že pred 110-timi leti je tovarna “Paul Morszeck Kofferfabrik” slovela po izdelavi izredno lahkih kovčkov, takrat še iz usnja. Leta 1937 je lastnikov sin, Richard Morczek, po zgledu legendarnih letal Junkers JU52, ustvaril kovček iz duraluminija.

Tako se je začela zgodba o uspehu; od leta 1950, ko je prišel prvi aluminijast kovček v prodajo, pa do danes, je Rimowa ena najuglednejših proizvajalk prtljage. Kovček je tudi tehnološko zasnovan kot letalo; odlikuje ga nizka teža ob izjemni čvrstosti in stabilnosti. Neprecenljivo za vse, ki veliko potujejo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Amazon Prime Day 2021: neverjetni popusti za pametne športne ure