fbpx

Ritem mladosti 2019: največji mashup v živo – na trojnem odru!

Ste pripravljeni na Ritem mladosti 2019? Potem, ko smo bili priča spektakularnima dvojnima koncertoma Siddharte x Big Foot Mame, skupin Dan D x Mi2 in soundclashem Dubioze kolektiva ter S.A.R.S.-a, bomo letos 13. decembra prisluhnili največjemu glasbenemu mashupu v živo na trojnem odru. 7 vrhunskih izvajalcev bo v živo prepletalo rock, pop, elektroniko, rap in vrhunske vokale.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Dvorana Stožice, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 12,90 €

Kdo bo nastopil na dogodku Ritem mladosti 2019? Letos vam sodelujočih ne bomo posebej predstavljali, saj so sami stari dobri znanc: Big Foot Mama, Neisha, Perpetuum Jazzil, Tabu, Pero Lovšin, Klemen Klemen in Valentino Kanzyani. Če bi muziko premešali na dvojnem odru ena na ena, bi bila to tretja runda koncepta, ki je že dvakrat navdušil Slovenijo. A tokrat gredo še dva koraka dlje: dvojni oder bo postal trojni, mešanje muzike, energij, žanrov in izvajalcev pa bo teklo v takem tempu in kombinacijah, da boste ob vsakem obisku kadilnice ali toalet zagotovo kaj zamudili. Zato priporočamo, da pridete na Ritem mladosti 2019 v res dobri kondiciji!

Dodatne Informacije

Več informacij:
ritemmladosti.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!