Google Nest Hub Max: pametni zaslon, ki združuje vse, kar potrebujete

Google je uradno razkril svojega novega aduta Nest Hub Max, ki v enem ohišju združuje elemente zvočnika Google Home Max, kamere Nest Cam in zaslona Google Home Hub.

Google Nest Hub Max vam lahko služi kot varnostna kamera, ki živo sliko iz vašega doma prenaša na vaš pametni telefon. Prav vam bo prišel pri opravljanju video klicev, uporabljati ga bo mogoče tudi kot nadzorno ploščo za druge pametne naprave v vašem domu.

Po njegovi zaslugi boste povsem pozabili na televizijo, saj vam omogoča ogled vaših najljubših televizijskih oddaj in videoposnetkov z YouTuba. Če želite, da preneha s predvajanjem zvoka in slike, je na vas le, da roko dvignete visoko v zrak.

Google Nest Hub Max je namenjen celi vrsti opravil.
Google Nest Hub Max je namenjen celi vrsti opravil.

Inovacija z 10-palčnim pametnim zaslonom se ponaša z zanimivo funkcijo Face Match. Ta kameri ločljivosti 6,5 MP omogoča, da prepozna vaš obraz in vam ob prihodu domov takoj ponudi personalizirano domačo stran z raznimi obvestili in izbranimi fotografijami.

Google Nest Hub Max bo na voljo letos poleti, zanj pa bo potrebno odšteti 229 €.

Dodatne Informacije

Več informacij:
store.google.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!