Roger Federer znova prepeval s svojo fantovsko skupino BackhandBoys

#BackHandBoys

Januarja so teniški igralci Roger Federer, Tommy Haas in Grigor Dimitrov med odprtim prvenstvom Avstralije presenetili oboževalce s posnetkom svojega prepevanja ob klavirju. Zdaj se je fantovska skupina BackhandBoys vrnila z izboljšano različico skladbe Hard to Say I'm Sorry, pri kateri se jim je pridružil tudi Novak Djoković. Za kariero po tenisu se jim očitno ni bati …

Ali teniški velikan Roger Federer ustanavlja fantovsko skupino? Zmagovalec 18 turnirjev za grand slam je še enkrat presenetil oboževalce s svojim prepevanjem. Poleg nemškega metuzalema Tommyja Haasa in  naslednika Bolgara Grigorja Dimitrova se mu tokrat med prepevanjem skladbe Hard to Say I’m Sorry skupine Chicago pridruži tudi Srb Novak Djoković.

PREBERITE ŠE: Masterclass: dovolite, da vas umetnosti igre nauči sam Kevin Spacey!


Očitno je fante januarska opazka oboževalcev, naj se raje držijo tenisa, toliko zbodla, da so resno začeli trenirati glasilke, in njihov pevski napredek v nekaj mesecih je izjemen. Na klavirju jih je tudi tokrat spremljal David Foster. Seveda fantje niso resno zagrizli v pevske vode. Njihovi glasovi so računalniško obdelani in uglašeni, kljub temu pa gre za odlično priredbo. So celo tako samozavestni, da so na družbenih omrežjih s pripisom #BackhandBoys (backhand je udarec pri tenisu s hrbtno stranjo roke) zapisali, da ustanavljajo skupino in da iščejo nove člane.

Galerija – #BackHandBoys:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!