Razstava Dovolj blizu? v Galeriji Photon obeležuje 70 let Magnuma

Zadnjič posodobljeno: :

Največja in najbolj znana fotografska agencija na svetu Magnum Photos letos praznuje 70. obletnico svojega obstoja. Ob tej priložnosti bodo v Ljubljani predstavljene tri razstave z bogatim spremljevalnim programom ter s posebnim poudarkom na delu osrednjega protagonista in soustanovitelja Magnuma Roberta Cape.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Galerija Photon, Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana

Organizator

Galerija Photon

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Ni podatka

Magnum Photos letos obeležuje 70 let obstoja. Ob tej priložnosti so v Photonu pripravili osrednjo razstavo, retrospektivo soustanovitelja Magnuma Roberta Cape v Cankarjevem domu, ter dve dodatni razstavi – v Galeriji Photon in v Madžarskem kulturnem centru (Balassi Institut).

PREBERITE ŠE: Kurzschluss 2017: v Ljubljano prihajajo Luciano, Marija Šerifović ter Miligram

Razstava z naslovom Close Enough? Dovolj blizu? v Galeriji Photon prinaša izbor šestdesetih del iz bogate zgodovine Magnuma, vključno z nekaterimi ikoničnimi podobami velikih imen zgodovine fotografije, od Roberta Cape, Herberta Lista, Brucea Davidsona, Elliota Erwitta, Wernerja Bischofa, Martina Parra in mnogih drugih.
Ob razstavi v Galeriji Photon bo potekal tudi bogat spremljevalni program, prav tako tudi v Cankarjevem domu.
V Galeriji Photon pa bo možno ne samo videti, ampak izjemoma tudi kupiti sodobne povečave Magnumovih fotografij. Ob tem bodo na voljo še številne publikacije ter vrsta izdelkov, opremljenih z Magnumovimi fotografijami.

Dodatne Informacije

Več informacij:
photon.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pripravite se: v Ljubljano prihaja odbit trampolinski most