Samostoječi hladilniki Samsung s tehnologijo SpaceMax™

Oglasno sporočiloSamsung

Hladilnik je vsekakor najpomembnejši gospodinjski aparat, saj v njem hranimo pokvarljiva živila. Hkrati pa predstavlja center vaše kuhinje. Tudi zato pri Samsung prav temu segmentu posvečajo izjemno pozornost. Nova generacija hladilnikov nosi oznako SpaceMax™. Hkrati pa se ponaša z izjemnim dizajnom.

Samostoječi hladilniki Samsung se ponašajo z izjemno elegantnim in minimalističnim oblikovanjem, ki nakazuje, da je to izdelek, ki bo vsekakor okras in ponos vaše kuhinje. Gre sicer za prostorno hladilno shrambo, ki je v osnovi standardne dimenzije, torej globine standardnega hladilnika, tako da se elegantno zlije z vašim kuhinjskim pohištvom. Zaradi posebne tehnologije SpaceMax™ pa je prostor v notranjosti optimiziran in gre za enega največjih hladilnikov pri običajnih dimenzijah. Hkrati pa je notranjost hladilnika uravnovešeno in enako učinkovito hlajena po celotni površini.

Na voljo je več modelov različnih dimenzij. Tako lahko izbirate med modeli s prostornino 331 litrov, vse do modela s prostornino 390 litrov. Obstajajo pa tudi večji modeli. Pri tem je potrebno poudariti, da so zaradi visoko učinkovite izolacije tehnologije SpaceMax™, stene hladilnika veliko tanjše. S tem se zagotovi več prostora za shranjevanje. Na tem področju je Samsung naredil veliko s premišljeno sistematizacijo različnih prostorov v hladilniku. V vratih lahko shranite velike steklenice in tako prihranite prostor na policah. Širši in globlji predal v vratih zagotavlja optimalno shranjevanje velikih steklenic, tetra pak in druge embalaže. Hkrati pa omogoča preprosto dosegljivost ohlajenih pijač in najljubših napitkov.

Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno temperaturo. Tako je ohlajanje učinkovito na vseh policah, živila pa dlje ohranjajo svežino.

Popolnoma brez ledu – No Frost tehnologija

Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. No Frost tehnologija izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, s čimer manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Zamrzne ali ohladi izjemno hitro – Power Cool / Power Freeze

Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze skrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.

Energijska učinkovitost

Seveda pa so pri Samsung poskrbeli, da so njihovi hladilniki energijsko učinkoviti. Tako kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju. S 35 dB(B) zagotavlja izjemno tiho delovanje. Poleg tega izpolnjuje nove energetske predpise, saj porabi 50 % manj energije in tako prihrani tudi vaš denar.Gospodinje bodo navdušene tudi nad preprostim čiščenjem hrbtne strani hladilnika. Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov, ki pokrije vse bistvene tuljave in kable na zadnjem delu hladilnika. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje.

Model RB7300T hladilnik s SpaceMax tehnologijo

Vse navedene lastnosti ima hladilnik na prikazanih slikah. Za več informacij in modelov obiščite spletno stran Samsung.

Hladilniki Samsung No frost

Pripravite se, poletje prihaja! Za ohladitev boste potrebovali veliko hladne pijače in sladoleda, zagotovo pa ne boste potrebovali zaledenelega hladilnika. Zahvaljujoč tehnologiji No Frost bodo hladilniki Samsung ohranjali enakomerno temperaturo, ki preprečuje nabiranje ledu in ohranja svežino vaše hrane. Z No Frost lahko pozabite na odmrzovanje hladilnika in ta čas izkoristite za kaj pomembnejšega!

Izberite enega od odličnih hladilnikov Samsung No Frost s posebnim popustom do 20 % in uživajte v popolni svežini živil s 5-letno garancijo.
Promocija velja od 14. 5. do 30. 6. 2021 za določene modele hladilnikov.

Dodatne Informacije

samsung.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Top frizure za valovite lase: kako oblikovati boemske kodre