fbpx

To je pravi šport zate glede na tvoje astrološko znamenje!

Foto: Bruce Mars / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ste se kdaj vprašali, kaj je tisti pravi šport, v katerem bi zares uživali? Ali pa si enostavno želite nekaj poskusiti pa ne veste kaj, ne kje začeti, ne veste ali vam bo všeč ali ne. Dovolite, da vas vaš zvezdni znak popelje v pravo smer.

Oven – kolebnica

Ste lahkotni, bistri in energični. Potrebujete visoko intenzivno in močno vadbo, ki vam bo pomagala odpihniti glavo polno misli. Ste zelo motivirani, tako da lahko vadite sami. Privoščite si glasbo in poskusite poskakovati dvajset minut na dan – morda se ne sliši veliko, vendar gre za hitro in intenzivno vadbo celotnega telesa, ki je kot nalašč za vas.

Bik – hoja

Ste mirni in sproščeni. Bik je zaradi zemeljskega znamenja tisti, ki rad dela veliko v naravi in obožuje vse kar ga obdaja. Hoja je odlična za bika, saj po delovala pomirjevalno in vam bo dala prostor, ki ga potrebujete. Hodite lahko sami ali pa z družbo, odločitev je vaša.

Dvojčka – rolanje

Dvojčki so radovedni, avanturistični in igrivi kar pomeni, da je preveč dolgočasno, če bi se držali le tekalne steze. Za vas je odlično rolanje, saj potrebujete nekaj bolj vznemerljivega in živaahnega. Še boljše za vas je to, da to počnete skupaj s svojim dobrim prijateljem in tako vadbo kombinirate z druženjem.

Foto: Rodnae Productior / Pexels

Rak – plavanje

Nežna oseba, ki potrebuje nekaj nežnejšega, a učinkovitega. Potrebujete vadbo, ki vam nudi trenutek miru stran od hrupa. Plavanje je odlična vadba za celo telo, pa tudi zelo terapevtska, in kot prvo vodno znamenje zodiaka je smiselno, da se povežete z njo.

Lev – ples

Samozavestni, mogoči in prijetni v središču pozornosti so levi v vodilni v skupini. Plesni tečaj je družaben, zabaven in optimističen, tako kot vi in vam ponuja še več načinov izražanja. Poskusite ga v paru, saj bo tako za vas najbolj efektivno.

Devica – pilates

Device imajo tiho moč, ki je ni mogoče podcenjevati. Ste pridni, odločni in vztrajni. Vadba, ki se osredotoča na vaše jedro, vam pomaga ohraniti to fizično moč, hkrati pa vam omogoča, da se umaknete stran od vseh opravil.

Foto: Rawan Yasser / Unsplash

Tehtnica – kolesarjenje

Tehtnice so nežne in preproste. Obožujete kulturo in romantiko, idealen dan za vas pa bi bil, da grete v muzej in nato na koncert. Radi si ogledate nove znamenitosti, zakaj ne bi do tja šli s kolesom? Povabite svojega prijatelja ali partnerja in uporabite dolgo vožnjo kot izgovor za raziskovanje okolice.

Škorpijon – borilne veščine

Ste trdni in eno najmočnejših znamenj zodiaka. Čeprav ste strastni ljubimci imate veliko energije, ki jo morate sprostiti tudi na drugačen način. Potrebujete visoko intenziven trening in občutek tekmovalnosti, saj se boste sprostili samo na tak način. Poskusite različne borilne veščine in presodite kakšne koristi imajo na vas.

Strelec – pohod

Strelci imajo radi pustolovščine. Radi se odpravite v svet, da vidite, kaj se dogaja. Kot ognjeni znak imate radi akcijo in si radi postavljate izzive. Dolgi pohodi vam bodo dali svobodo, po kateri hrepenite, pa tudi občutek dosežka.

Kozorog – plezanje

Kozorogi so odločni in ambiciozni, vaša narava so gore na katere se želite povzpeti in nič vas ne bo oviralo, da ne pridete na vrh. Zavedate se, da bo trajalo nekaj časa, da pridete tja, ampak ste previdni pri svojem pristopu, vsekakor pa vam to ne bo preprečilo, da bi prišli tja.

Vodnar – veslanje ali supanje

Ste inteligentni in preračunljivi, a tudi domiselni. Ste zelo samostojni in uživate v času, ko si lahko hitro napolnite energijo. Biti v naravi in na prostem zraku vas pomirja. Kljub temu, da ste zračni znak, je vaš simbol nosilec vode, zato se vam morda zdi, da vas voda tako pomirja. Zato je zadnji čas, da rezervirate kajak ali sup.

Foto: Kalen Emsley / Unsplash

Ribi – joga

Ribe so intuitivni in čutni ljudje, ko gre za čustva drugih. Ste zaupljivi, nežni in hrepenite po povezavi, vendar ste lahko zavlačevalci in se nikakor ne lotite kaj večjega. Mirna oblika joge vam daje prostor, ki ga potrebujete, da vse poravnate v mislih in stvari jasno vidite, poleg tega pa gradite moč, ravnotežje in prožnost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!