fbpx
Foto: Triangel Boutique Hotel

Triangel Boutique Hotel: Nova butična pridobitev Kranjske Gore

Zadnjič posodobljeno: :

S koncem junija odpira vrata nov hotel v Gozd Martuljku, v katerega se ne boste zaljubili zgolj zaradi gostoljubnosti, temveč tudi čudovitih pogledov na bližnje vršace.

Kranjska gora kot taka je odlično izhodišče za raziskovanje neokrnjene naravne in kulturne dediščine Triglavskega narodnega parka. Prav novi Triangel Boutique Hotel pa omogoča, da v celoti užijete lepote bližnjih gora, saj se boste zbudili ob veličastnem pogledu na čudovite vrhove Martuljške skupine. Nov butični hotel se nahaja le nekaj kilometrov iz Kranjske Gore, pohvali pa se lahko z enajstimi dvoposteljnimi sobami in štirimi apartmaji.

Sodobno opremljene sobe odražajo udobje in toplino. Velik poudarek je na lesu, ki pričara občutek domačnosti in priča o mogočnosti stavbe, ki je z novimi lastniki ponovno dobila ugled, ki si ga zasluži. Med sobami najdete tudi dva dupleksa, s posteljami v galeriji in dve deluxe sobi, ki se lahko pohvalita z veliko kadjo iz katere je mogoče občudovati mogočni Špik.

Butična namestitev se nahaja le lučaj stran od priljubljene kolesarske poti, ki je zrasla na trasi nekdanje železniške proge. Strastni pohodniki bodo navdušeni nad bližino pohodniških poti, ki se nahajajo tik za hotelom. Po aktivnem dnevu se boste zleknili na kavarniški terasi ali pa se okrepčali v hotelski restavraciji, v kateri bodo dobrodošli tudi zunanji gosti. Za piko na i, pa si boste lahko privoščili še razvajanje v hotelskem wellnessu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!