fbpx

Samsung Galaxy A pametni telefoni z izjemnimi inovacijami po dostopni ceni

Izbira popolnega pametnega telefona ni nikoli lahka naloga. Vaš pametni telefon namreč ni le naprava za branje sporočil in pogovor z najbližjimi, temveč je tudi vir zabave, skrbnik vaših najljubših spominov v obliki posnetkov, nenazadnje pa odraža tudi vaš osebni slog. Ko se odločamo za nov pametni telefon, vedno preučimo, kateri nam bo nudil vse, kar potrebujemo - je pa pogosto glavni dejavnik, ki vpliva na našo odločitev, tudi cena.

Finančno preračunavanje ob izbiri novega digitalnega asistenta bo zdaj postalo preteklost – namreč, tukaj je nova serija Samsung Galaxy A pametnih telefonov, ki nudi vrhunske uporabniške izkušnje po dostopni ceni. Galaxy A52, A52 5G in A72 pametni telefoni prinašajo izjemne zmogljivosti na dlani, resnično dolgotrajno baterijo, vrhunsko vodoodporno kamero, filmsko kakovost zvoka in stilsko dovršen dizajn. Naprave so namreč na voljo v čudovitih odtenkih črne, modre, svetlo vijolične in bele.

Izjemna kamera

Nova serija Galaxy A pametnih telefonov je vsekakor dokaz, da za dobro kamero ni potrebno odšteti celega premoženja. Z Galaxy A52, A52 5G in A72 pametnimi telefoni se boste počutili kot pravi profesionalni fotograf. Ustvarili boste lahko posnetke z vsestransko glavno kamero, ločljivosti 64 MP. V trenutku lahko tudi spremenite priljubljene posnetke iz 4K v 8K s 4K Video Snap funkcijo. Zajemanje popolnih posnetkov vam bo olajšal še Optimizator scene, ki uporablja umetno inteligenco za fotografiranje z optimalnimi nastavitvami za 30 kategorij slik in ozadij, kot so hrana, pokrajine in hišni ljubljenčki. Ob vsem tem pa vam ni treba skrbeti za shranjevanje vseh svojih posnetkov, saj ti pametni telefoni nudijo vse do 1 TB notranjega pomnilnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Briški (@lanabriski)

Bodite kreativni s svojimi fotografijami

Fotografska čarobnost Samsung Galaxy A pametnih telefonov se ne ustavi pri kameri in kakovosti posnetkov. Ko posnamete video, pustite, da vaši filmski talenti zasijejo v načinu Pro Video in v samo nekaj dotikih prilagodite svetlost, barvo in ostrino videoposnetka. Z aplikacijo za združeno resničnost lahko ustvarite digitalni avatar, s funkcijo Moj filter pa lahko predvajate in spreminjate barve ter ustvarite resnično kreativno fotografijo. Za še več zabave vklopite Zabavni način s številnimi filtri združene resničnosti in presenetite svoje prijatelje z odštekanimi selfiji.
Dodatno, ne glede na to, ali želite posneti zadnji plesni trend ali neverjetni trik na rolki, OIS (t.i. optical image stabilization) zagotavlja stabilne posnetke. Nočni način procesira več slik hkrati, kar se odraža v jasni fotografiji tudi ponoči.

Izjemen zaslon in baterija, ki traja dlje

Sovražite, ko pametni telefon zamrzne? Ponavadi se to še zgodi, ko ste sredi nečesa pomembnega. Samsung Galaxy A52 5G vključuje Super AMOLED zaslon s 120 Hz hitrostjo osveževanja, Galaxy A72 in A52 pa z 90 Hz hitrostjo osveževanja – tako bo vse potekalo gladko, brez zamrznitev. Novi pametni telefoni vključujejo tudi posebno tehnologijo, ki bo zmanjšala utrujenost oči ob dolgotrajni uporabi.
Samsung Galaxy A pametni telefoni vključujejo tudi dolgotrajno baterijo, ki bo zdržala dva dni, medtem pa posebne tehnologije, podprte z umetno inteligenco, zagotavljajo pametnejšo porabo energije. Novi Galaxy A52, A52 5G in A72 pametni telefoni so odporni tudi na vodo in prah (IP67) ter so tako vedno pripravljeni na vaše podvige.


Samsung Galaxy A52, A52 5G in A72 nudijo funkcije, ki bodo navdušile vsakogar in so zapakirane v impresivno obliko po dostopni ceni. Za več informacij o novih pametnih telefonih Galaxy A obiščite samsung.com.
Foto: Samsung
Izkoristite tudi nov Samsung program zvestobe Samsung Lounge v Samsung Members aplikaciji, ki vključuje številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Prednosti Samsung programa zvestobe niso omejene s številom uporab – uporabniki vrhunskih Samsung naprav, kot so tudi Galaxy A52, A52 5G in A72, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij obiščite samsung.com.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!