fbpx

Zvočna očala: ustvarite lastni svet z očali Aether

Zvočna očala Aeither

Foto: Aether

Predstavljamo vam kolekcijo zvočnih sončnih očal s poglobljenim in vgrajenim zvokom. Gre za edinstveno kolekcijo očal, ki vsebujejo inovativno tehnologijo in novo izkušnjo pri poslušanju glasbe.

Gre za očala blagovne znamke Aether, ki je bila ustvarjena v Italiji. Oblikovalce so pri samem oblikovanju vodila modernistična načela, ki združujejo azijski in evropski vpliv. Zasnovana so kot sveža in brezčasna. Okvirji Aether krasijo elegantne, čiste linije, zvočna oprema je kompaktno in diskretno skrita v očala, predvsem, da ne ogrozi samega videza očal.

V podjetju so razvili pet različnih modelov, od klasike in avantgarde. Zasnovana so lahkotno, saj tehtajo manj kot 40 gramov in omogočajo do 3 ure predvajanja glasbe. Vsi okvirji so opremljeni z lečami Carl Zeiss Vision, zaščitenimi pred UV-odsevom, odsevnimi lečami, ki odpornime proti megli in praskam. Za inovativna očala boste odšteli od 295 do 320 Eurov.

Tako kot dišava ponuja ambientalno obliko čutnega izražanja, tako tudi zvočna očala uporabnikom omogočajo popolnoma nov, odmaknjen in svoj pogled na svet.

Dodatne Informacije

aether-eyewear.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.