fbpx

To je 7 lastnosti pravih moških, ki vedo, kaj potrebuje močna ženska

Foto: Gijs Coolen na Pexels

Je moški z veliko začetnico, ki z na z ženskimi predstavnicami, ki so močne in hkrati samostojne ženske.

Močna ženska je tista, ki ve, kaj hoče in si želi preživeti življenje z moškim, ki je bo vreden. Z moškim, ki bo dovolj zrel, da bo šel z njo skozi življenje z ramo ob rami. Takšnim, ki jo bo videl in sprejel takšno kakršna je ter bo njen najboljši prijatelj.

Močna ženska razume, da biti močan ne pomeni, da v življenju ne potrebuje nikogar ob sebi, ampak to, da ve, kako postaviti standarde in v svoje življenje sprejeti ljudi, ki jo bodo podpirali in bili z njo na tej poti.

Kakšen je takšen moški, kakšne so njegove lastnosti?

1. Ima svoje cilje in sanje

Moški, ki si zastavi cilje in sanje, bo lažje razumel ambiciozno žensko, ki je na podobni poti kot on in ki točno ve, kaj hoče od življenja.

2. Prepričan je vase in v svoje odločitve

Moški, ki nenehno potrebuje potrditev za to, kar počne in koliko je vreden, pri močni in neodvisni ženski ne bo našel tistega, kar išče, saj ga takšna ženska zagotovo ne bo neprestano opozarjala, kako zelo ga potrebuje v življenju.

3. Spoštuje zasebnost

Ženske, ki so osredotočene na svoje poslanstvo in življenjsko pot, ne potrebujejo nenehne potrditve drugih, koliko so vredne. Živijo v trenutku in se ne obremenjujejo z mnenjem drugih o njih. Moški, ki je v razmerju s takšno žensko, se mora z njo dogovoriti, kaj bo ostalo med njima in kaj bosta razkrila v javnosti.

4. Ve, kdaj ženska potrebuje spodbudo

Neodvisna ženska, ki ima svoje cilje in si gradi kariero, bo cenila partnerja, ki bo včasih prevzel pobudo in na primer načrtoval zmenek. Cenila bo moškega, ki je kavalir, poln spoštovanja, in ki razume njeno neodvisnost in se do nje obnaša spoštljivo.

5. Ni posesiven ali ljubosumen

Posesivni moški, nagnjeni k pretiravanju, bodo zelo hitro izgubili močno žensko, ker ona ne potrebuje nekoga, ki bi jo nenehno “držal za roko”. Najbolj ji ustreza partner, ki živi svoje življenje z njo, ne da bi se skušal popolnoma prepletati njunega življenja.

6. Je odličen komunikator

To ne pomeni samo, da tak moški zna izraziti svoja čustva, ampak zna tudi prisluhniti in pravilno interpretirati, kaj mu ženska govori. Niso vse ženske odprte in nežne, vendar na svoj način pokažejo, kako se počutijo, in pomembno je, da ima vsaka ženska ob sebi partnerja, ki jo bo razumel.

7. Njegova podpora je neomajna

Močni in samozavestni moški ne bo imel težav stati za svojo žensko, ko potrebuje podporo. Ne bo izdal njenega zaupanja ali je odvrnil od tega, da bi živela tako, kot si želi. Pravi moški bo vedel, kdaj zaščititi svojo žensko in kdaj ji dati podporo.
Le pravi moški razume žensko, ki živi svoje življenje, ne da bi žrtvoval lastno moškost, in ženske morajo razumeti, da biti močan in neodvisen moški, ne pomeni biti aroganten.

Najboljše teame sestavljajo ljudje, ki se dopolnjujejo, ki dobro sodelujejo in se spoštujejo. Ljubezen je skupinski šport in s pravo osebo ob sebi boste vedno zmagovalec.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!