5 najpogostejših lastnosti, ki jih vsi moški obožujejo pri ženskah

Foto: Roberto Nickson / Pexels

Ste se kdaj vprašali, kaj moški najprej opazijo na ženski? To je vprašanje, ki si ga zastavljajo številne ženske. Odgovor je pred vami.

Pravi moški ima rad ob sebi negovano žensko, vendar ima še raje takšno, ki je samozavestna. Takšno, ki ve kaj hoče od življenja in zaupa svoji intuiciji.

Predstavljamo vam 5 lastnosti, ki moške privlačijo na ženskah.

1. Samozavest

Moški si ne želijo žensk z velikim egom, ampak takšne, ki se dobro počutijo v svoji koži in vedo, kdo so in v katero smer gredo. Moškim se zdi samozavest zelo privlačna.

Foto: Anastasia Shuraev / Pexels

2. Smisel za humor

Prisilen smeh ob vsaki njihovi besedi, ne glede na to ali je duhovita ali ne, moške odbija. Nasprotno, pa obožujejo ženske, ki se znajo smejati in z njim podeliti kakšno šalo. Predvsem, če v svojem smislu za humor ni nesramna ali sarkastična.

3. Strast

Strastna ženska je za moške – vznemirljiva ženska. Ampak pravi moški strasti ne išče le v postelji. Zanj se ženska strast izkazuje tudi preko dela in hobijev. Strastna ženska se ne boji stati za svojo idejo, ne glede na obsojanje okolice. In ljubi svojo družino ter prijatelje.

Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

4. Ima svoje mnenje

Mnoge ženske oblikujejo svoje mnenje na podlagi mnenj ostalih ljudi. Moškim pa ni všeč, če ženska išče potrditev, ali je on dober za njo ali ne, pri drugih ljudeh. Raje ima ob sebi partnerko, ki mu bo namenila vso pozornost in se sama odločila, ali je vreden njenega časa in truda.

5. Zna poslušati

Mnoge ženske raje govorijo kakor poslušajo. In moški želijo ob sebi nekoga, ki bi jih poslušal, saj imajo tudi sami velikokrat težave, ki jih nekomu želijo zaupati. Če ženska prisluhne svojemu moškemu in mu nameni vso svojo pozornost, jim je to izjemno privlačno.

Pravi moški spoštuje in ljubi svojo žensko, če tudi ona spoštuje in ljubi njega.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Ne teci za moškim, povej, kaj misliš, … ” – 5 razlogov, zakaj se moški na smrt zaljubijo vate