Samsung Galaxy Tab S6 Lite: stilsko dovršena tablica za ustvarjalce

Z velikim zaslonom, tankim, a kompaktnim okvirjem, in izboljšanim pisalom S Pen, je Galaxy Tab S6 Lite odličen sopotnik za ustvarjanje vam priljubljenih vsebin.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite ima 267 mm (10,4”) velik zaslon, ki združuje vse prednosti širokega zaslona. Kompaktna oblika zagotavlja odličnost za večopravilnost, delanje zapiskov in ogled video vsebin. Tablica je opremljena z najnovejšim vmesnikom One UI, ki je optimiziran za večje zaslone tabličnih računalnikov. Združuje več intuitivnih vizualnih vmesnikov ter orodij za preprosto navigiranje, kar omogoča preklapljanje med aplikacijami.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Vključuje pametne, uporabne in zabavne funkcije, ki omogočajo poslušanje glasbe, prenos vsebine, spletno nakupovanje ali povezovanje s prijatelji. Z vgrajenimi dvojnimi zvočniki AKG in zvokom Dolby Atmos 3D boste lahko uživali v svoji najljubši glasbi. Uporabniki Galaxy Tab S6 Lite boste lahko uživali v gledanju vsebin YouTube brez oglasov, prenosu in ogledu vsebin tudi takrat, ko niste povezani, ter v brezplačnem, štirimesečnem dostopu do YouTube Music, YouTube Kids in YouTube Premium.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Ne glede na namen uporabe vašega tabličnega računalnika, je novo pisalo S Pen popolno za ustvarjanje zapiskov in je vaš zvesti pomočnik, ki je odličen v večopravilnosti. S 0,77 mm tanko konico zagotavlja še večjo natančnost. S pomočjo pisala in aplikacije Samsung Notes boste vaše zapiske v trenutku pretvorili v berljivo besedilo. Ko zaključite z ustvarjanjem idej, pisalo S Pen enostavno odložite na desno stran tabličnega računalnika (s pomočjo magneta se bo pisalo prislonilo k napravi) ali pa ga odložite na ovitek.

Tablica Samsung Galaxy Tab S6 Lite je na voljo v dveh edinstvenih barvnih odtenkih: oxford siva in angora modra.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony zvočni sistem HT-S40R za osupljiv prostorski zvok