Zooz Urban Ultralight: Lotus med električnimi kolesi

Zadnjič posodobljeno: :

Preprosto, lahko, brez pretiravanja. Kolo Zooz Urban Ultralight bi lahko zlahka poimenovali tudi Lotus med električnimi kolesi.

Kot nakazuje že ime samo, je bilo električno kolo Zooz Urban Ultralight izdelano predvsem za mestno vožnjo. Na njem ne boste našli nepotrebnih dodatkov oziroma krame, le čisto ogrodje Chromoly, ki spominja na klasične BMX-e.

Doseg električnega kolesa Zooz Urban Ultralight, ki tehta slabih 22 kilogramov, je okoli 40 kilometrov, končna hitrost je 43 km/h. Moč mu daje 750-vatni motor, ki je povezan s Samsungovo litij-ionsko baterijo 35E. Ta se napolni v štirih urah. Za varno zaviranje skrbijo zavore tektro spredaj in zadaj. Kupci lahko za lažjo vožnjo višino krmila določijo sami. Električno kolo se v predprodaji prodaja za okoli 1.800 evrov, v redni prodaji pa bi morali zanj odšteti okoli 2.300 evrov.

Galerija: Zooz Urban Ultralight

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BMW M5 CS: zelena češnja