Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G: naslednje poglavje zložljivih mobilnih telefonov

Pri Samsungu so pričeli z novim poglavjem na področju zložljivih mobilnih telefonom in sicer z inovativnima modeloma Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Premijska mobilna telefona se lahko pohvalita z najnovejšo tehnologijo zložljivih mobilnih naprav in upoštevanjem želja uporabnikov, ki so dodobra preizkusili predhodna zložljiva Samsungova mobilna telefona.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Samsung Galaxy Z Flip3 5G predstavljata vodilna mobilna telefona v kategoriji zložljivih mobilnih telefonov. Modela vključujeta ključne izboljšave pomanjkljivosti, ki so ″zmotile″ aktualne uporabnike Samsungovih zložljivih naprav. S prepoznavnim dizajnom ponujata modela Z Flip3 in Z Fold3 optimizirane načine dela, gledanja pretočnih vsebin ali igranja mobilnih iger. Z Fold3 bo prava naprava za tiste, ki si želijo ultimativnega paketa, ki jim bo omogočal izdatno produktivnost in poglobljeno zabavo. Stroj z vrhunsko zmogljivostjo se ponaša z neprekinjenim 7,6-palčnim zaslonom Infinity Flex in prvič tudi s podporo pisalu S Pen. Tisti, ki v ospredje postavljajo stil, bodo raje izbrali napravo Z Flip3, ki je zaradi vitkega in kompaktnega dizajna, ter z izboljšanim fotoaparatom in večjim zunanjim zaslonom, bolj primerna za hitro uporabo na poti. Oba modela bosta deležna aplikacij, ki bodo do popolnosti izkoriščale prednosti zložljivega zaslona.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G bo zaradi neprekinjenega 7,6-palčnega Infinity Flex zaslona omogočal izboljšano doživetje video vsebin in obenem služil kot ″pregrinjalo″ za kamere telefona, ki se zdaj skrivajo pod zaslonom. Eco zaslonska tehnologija omogoča do 29% svetlejši zaslon, ki ob tem porabi manj energije. Frekvenca osveževanja 120 Hz, tako zunanjega kot notranjega zaslona, omogoča super gladko premikanje in hitro interakcijo. Prvič od zdaj je na seriji Galaxy Z na voljo Samsungovo digitalno pisalo S Pen. Uporabniki lahko od zdaj uporabljajo optimizirano pisalo in s tem povečajo svojo opravilnost na poti. S Pen je pri modelu Fold3 na voljo v različici S Pen Fold Edition in S Pen Pro, obe pisali pa imata posebej zasnovano zložljivo konico Pro, ki bo ščitila zložljivi zaslon med uporabo pisala.

Samsung Galaxy Flip3 5G združuje slog, funkcionalnost in obilico zabave. Uporabniki se bodo razveselili predvsem vitkega kompaktnega dizajna in premijskih funkcij. Tisti, ki si želijo še bolj individualizirati svojo mobilno napravo, bodo na voljo obročkasta držala in ovitki s trakci, z njihovo pomočjo pa bo še lažje držati in zložiti telefon. Na novo zasnovan zunanji zaslon je zdaj štirikrat večji in s tem olajša pregled obvestil in sporočil. Z novimi vtičniki bodo lahko uporabniki spremljali kopico zanimivih podatkov kar na zunanjem zaslonu. Fotoaparat, ki je opremljen s Samsungovimi najnovejšimi funkcijami, bodo lahko uporabniki zajemali še bolj dih jemajoče fotografije in še bolj ″dodelane selfije″. Fotografiranje in snemanje videa bo omogočeno že neposredno z uporabo zunanjega zaslona. Tudi v primeru modela Flip3, imata oba zaslona osveževanje 120 Hz.

Ceni novih modelov sta še bolj konkurenčni kot do zdaj, saj si želijo pri Samsungu zložljivo tehnologijo še bolj približati ljudem. Galaxy Z Fold3 bo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.799,99 evrov, model Galaxy Z Flip3 pa za 999,90 evrov. Galaxy Z Fold3 bo na voljo v treh barvah, fantomsko črni, fantomsko srebrni in fantomsko zeleni barvi. Model Z Flip3 pa je na voljo v štirih trendovskih barvah in sicer v fantomsko črni, kremni, zeleni barvi in v barvi sivke.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!